2777
2789
عنوان

بنظر شما حس مادر بودن چجوریه؟؟

222 بازدید | 18 پست

دلم ضعف میرود برای روزی که مادر شوم و حس میکنم چقدر عجیب مادر شدن به من می آید..که نوزادی را بغل کنم و حس کنم بوی گردنش از تمام نوزاد ها بهتر است و بعد بخندم که هیچ چیز نشده قربان صدقه ی دست و پای بلوری اش رفته ام.یک روز نوزادم را بغل میکنم و یادم می رود که دیروزی بوده که غصه داشتم که از حجم غصه کم مانده بود خفه شوم و حالا اسم خفه شدنم که می آید زبانم را گاز میگیرم و میگویم خدانکند بچه ام بی مادر شود..اصلا نمیدانم چه سری دارد مادر شدن..مادر که می شوی آرزو میکنی عمر نوح داشته باشی..یک روز نوزادم را بغل میزنم و دلم می رود برای نوزادی که مال من است..از من است..چلچراغ زندگیم است..

روزی مادر میشوم که دلم بخواهد کسی را از خون خودم داشته باشم،روزی که کاملا آماده ی داشتن پاره ای از تنم را داشته باشم.من نه برای بستن دهان دوست و فامیل مادر خواهم شد و نه برای کوبیدن میخ خودم به توصیه ی خاله خان باجی ها.من نه وارث میخواهم نه عصای دست..شاید اگر هم وارثی بخواهم،وارث عشقمان باشد..روزی مادر خواهم شد که بتوانم رج به رج آدمیت را در گوش پاره ی تنم بخوانم.

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خیلی حس زیبایی باشه

اونقدر که خودت رو فراموش میکنی

من از همینش می ترسم

میترسم چون زندگی ام رو معطوف بچه کرده ام پس فردا ازش طلب داشته باشم

برای همین ترجیح میدم مادر نشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

زیبا بود

شما هم زیبایی 😅

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
پدرت در میاد  اینا هم حرفای قبل از زایمانه  😐😐😐😐

از همون سختی های شیرین باید باشه. 

باید خیلی حس زیبایی باشه اونقدر که خودت رو فراموش میکنی من از همینش می ترسم میترسم چون زندگی ام ر ...

دقیقا. خودت رو فراموش میکنی. بچه ت که به دنیا میاد.. جلوت راه میره، میدوئه، قد میکشه.. در واقع اون بچه ت نیست، قلب تپنده ی توعه. 

گاهی به این چیزا فکر میکنم منم مثل شما میگم هیچ وقت مادر نشم. 

از همون سختی های شیرین باید باشه. 

چی بگم والا 

وقتی وسط یه مراسم و یا تو غذاخوری هودشو میکوبه رمین و به هیچ صراطی مستقیم نیست 

بل وقتی تب میکنه و تو همش شب تا صب می لرزی 

یا وقتی که به ذره باباش دیر میاره بجه رو دلت هزار راه میره

اه کجاش قشنگع 

از عشق زیاد کوفتت میشه همه چی

ولی قبل اون ازاد و رهایی

حرف نزن می پوکونمتا 😑😐😑😑😑
اصلا واسه من جذاب نیست ..و ابدا دلم نمیخواد تجربه کنم راستش 

چه جالب.