2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

152 بازدید | 21 پست

من میخوام بخرم اما نمیدونم چندنفره بخرم .فقط میخوام توش دیس بزرگ هم جا بشه حد مصرف روزانه .بنظرتون چندنفره خوبه؟ قیمت پایین میخوام چه مارکی خوبه؟ و اینکه تو این گرونیا چقدرباید براش کنار گذاشت؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رومیزی اصلا نخر

یه بزرگ بخر خودت رو راحت کن..نهایتا ظرف کم باشه برنامه شستشوی یک طبقه رو فعال میکنی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خوش به حالت شوهر من ملیاردر هم بشه نمیخره میخواد پا ظرفشویی خشک بشم 

هه هه خودم میخام بخرم. نه شوهر

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
رومیزی اصلا نخر یه بزرگ بخر خودت رو راحت کن..نهایتا ظرف کم باشه برنامه شستشوی یک طبقه رو فعال می ...

جا ندارم مجبورم

نه کوچیک اصلا به درد نمیخوره، 14 نفره بگیر منم واسه جهازم گرفتم راضیم یه دو سری میذارم روشن میکنم، من سامسونگ گرفتم، قیمت پایینتر فکر کنم پاکشوما هستش، خواهر زنداداشم داره راضیه

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
جا ندارم مجبورم

یه کابینت حذف کن

واقعا ارزش داره

۱۴ نفره بخر 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)