2777
2789
عنوان

کیا ارشد دارن؟

72 بازدید | 13 پست

سلام.بچه ها کیا اینجا دانشجو ارشد هستن یا میخوان برا ارشد بخونن.من کارشناسی شیمی دارم.

میخوام بهداشت محیط بخونم.ولی انگار یک نیرویی دست و پامو بسته که نمیزاره حرکت کنم.تلاش کنم به سمت جلو برم.نمیدونم باید چیکار کنم؟راهنماییم کنید

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه بريز و خودت رو ملزم به اجراي اون كن

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

هدفتودقیق بنویس بزن جلوی دیوار...ی ماموریت برای خودت تعیین کن...اگ رتبه یک میخای 10ساعت بخون رتبه 100میخای4ساعت....باید ببینی هدفت چیه و طبق اون حرکت کنی پس مرحله اول هدف گذاریه

همینکارو کردم.چون این رشته؛ رشته خودم نیست سخته برام...

اگ رشته خودت نیس از درسی ک محتواشو بیشتر خوشت میاد شرو کن ....همه کتاباشم نخون فقط فصلای مهم و دربیار بخون برنامتم هر روز تغییر بده یاهرهفته عوض کن ک خسته نشی

سلام گلم من دانشجوی روانشناسی ام الان ترم 5ام و 6ترمه تموم میکنم و امسالم میخام کنکور بدم برای ارشد& ...

ان شاءالله موفق باشی عزیزم...

اگ رشته خودت نیس از درسی ک محتواشو بیشتر خوشت میاد شرو کن ....همه کتاباشم نخون فقط فصلای مهم و دربیا ...

اصن ی طوریم نسبت به این ارشد لعنتی!!!

ولی چاره ای نیست بلاخره که باید بخونم😑

نمیدونم چرا اینقد بدم اومده از ارشد خخخخ 

حالا توکل بخدا.دو ماهی خوندم ی هفته ول کردم

حالا دوباره شروع میکنم 

یکم خودمو از نظر روحی اماده کنم

اصن ی طوریم نسبت به این ارشد لعنتی!!! ولی چاره ای نیست بلاخره که باید بخونم😑 نمیدونم چرا اینقد بد ...

منم مهر تا وسطای ابان خوندم امتحانای یونی شرو شد ول کردم تا وسطای بهمن نمیتونم بخونم