2789
عنوان

خرید جهاز

142 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.من تازه میخوام  خرید جهازمو شروع کنم .میشه اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنی؟

مثلا وسایل برقی سیلور بهتره یا سفید ؟چرا؟

ساکن تهرانم هر کدوم از وسیله هامو مثل مبل و ظرف و وسایل برقی و ... رو کجا بخرم ک به صرفه تر باشه؟

لطفا تجربه هاتونو در کل بهم بگید

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra

به نظرم از بازار تهران بتوني خريد كني قيمتاش بهتر از شوشه 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم، خرده ریز زیاد نخر، چون هم خیلی جاگیره ، هم اینکه مرتب چیزای جدید میان، دوست داری بخری و اگر زیاد داشته باشی دیگه جاشو نداری

تیکه های بزرگتم ، به نظر من سیلور شیکتر از سفیده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اگه خیلی خانواده شوهرت حساس نیستن و قرار نیست اعصابت خورد بشه وسایل ضروری رو بگیر من کلی از وسایلمو ...

میشه بگی چ چیزایی ضروری نیست؟یا چ چیزایی حتما بگیرم؟من دوس ندارم خیلی خونم شلوغ شه با وسایل اضافی

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra

وسايل برقيت و چيزاي اضافي ك ميدوني مصرف نداري نخر عوضش پولش و بذار رو بقيه وسايلات مارك خوب بخر

من خودم لوازم برقيام و سفيد سيبور برداشتم دوست. داشنم آشپزخونم روشن باشه 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

عزیزم سیلور و سفید سلیقه ایه 

من خودم پارسال عروسی کردم و سفید خریدم 

چون عقیدم اینه ک سفید آشپزخونمو دلباز تر نشون میده و قشنگیه خاصی داره ،خیلیا میگن تمیز کردنشون سخته اما هیچم اینطور نیست یا خیلیا گفتن سفید بعد مدت طولانی زرد میشه 

اما مادر من ۱۰ سال بیشتره ک وسایلش حتی سایدش سفیده و زرد نشده 

من وسایل داخل پذیرایی هم سفید ترجیح میدم و رنگ روشن 

کلا با رنگ چوب مخالفم!!اونم برای تازه عروس

من شمالی هستم وگرنه برای خرید از جاهای مختلف راهنماییت میکردم عزیزم😘😘

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

سعی کن وسایلای بدردبخور بپیری تجملاتی زیاد نگیر من خودم 15ساله ازدواج کردم چن تا وسیله برقی اضافی خریدم که حتی یبارم استفاده نکردمشون ا ونایی که واقعا کارایی دارن بگیر مبلمان واینا سعی کن جمع وجورشوبگیری زیاد بزرگ نباشن واینکه نقره ای بهترازسفید هست بنظرم

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

من الان چرخ گوشت برام کاربرد نداشت چون همیشه چرخ کرده خریدم

مولینکس پر کاربرد بود

سماور تو کارتنه

آب میوه گیریم تو کارتنه

یه چیزی مامانم خرید اسمش سوپ ساز بود اون تو کارتنه

ولی این 11کاره ها بکارم اومد ک هم پلوپزه هم ارام پز و.کیگ پز...

مخلوط کن خوبه

ماکروفرم خوبه

این بهش میگم فکر کنم غذا ساز ک گوش کوب برقی اینام توشه اونم خوبه

وسایل برقی ک گرفتم 

چرخ گوشت 

مولینکس 

همزن 

آب میوه گیری 

تخم مرغ پز

اسنک ساز 

چای ساز 

قهوه جوش 

پلوپز 

سرخ کن 

زودپز 

هوا پز 

سبزی خرد کن

سولاردوم 

سماور 

اتو پرس 

بخارشو 

پنکه

تو وسایل برقی آشپزخونه فقط از همزن و آب میوه گیری استفاده کردم بقیشون چرتن!!!!هیچ استفاده ای نکردم

ظرف ۴ دست گرفتم ۱ دست ۲۴ تایی 

۱ دست ۱۲ تایی 

۲ دست ۶ تایی ،همشون خوشگلن و عالی ولی واقعا اشتباه بود اینهمه اصراف 

هنوز فقط از یه دست ظرفم استفاده کردم یا ۳ دست سرویس قابلامه گرفتم ک استفاده نکردم و دکورین فقط وارمر و سوفله و ظروف چکمو هنوز از کارتن در نیاوردم تو انبارین

تو اینکارارو نکن اصلا ،فقط وسایل ضروری اما جنس عالی بخر

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑