2821
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 28 پست
والا کلا سه تومن پول دارم،میخوام دست دوم بگیرم

خب بگیر ازین ارزون تر نمیشه همین امروز بخر دلو بزن ب دریا

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طرز فکرتو دوس دارم ساده و بی ریا  کاش اینجور که تو میگفتی بود اما نیست متاسفانه ارز میره بالا ...

😐😐 منم همش فک میکردم مال ارزه ارز بره بالا اونم میره بالا ولی وقتا طلا خریدن بالا بره چون اینا وارداتیه یعنی مبادله با دلار پس ارزش دلار بالا میره

هیچ
😐 ببین تنها کشوری هی طلا میخره ماییم پس طلا قیمتش بسته به خرید ماس برو یه زحمت بکش نمودار طلا ر ...

😐😐یعنی شاخ درمیاره آدم از حرفاتون 

این حرفای خاله زنک چیه اخه

تنها کسوری ک طلا میگیره ماییم؟ پس او عربا که کل بیاسو کنربندو کلاهو دنگو فنگشونو تو روز عروسیشون طلا میگیرن که هیچی

چقدر ساده اید که فکر میکنید قیمت طلا با ۱۰-۲۰گرم طلای عروسای ایرانی بالاو پایین میشه

😐😐یعنی شاخ درمیاره آدم از حرفاتون  این حرفای خاله زنک چیه اخه تنها کسوری ک طلا میگیره ماییم ...

😐😐😐😐

اونا دولتشون به فکر مردمشونه زندگیشون بهتره ماس نه ما شما فک کن خاله زنکیه ولی ماه صفر برو قیمت طلا بگیر تنها زمانیکه دولت یکم میتونه رو قیمت طلا تاثیر بزاره همون زمانه 

هیچ
😐😐😐😐 اونا دولتشون به فکر مردمشونه زندگیشون بهتره ماس نه ما شما فک کن خاله زنکیه ولی ماه صفر ...

گلم ماه صفر فقط برا ما نیست

اصلا اصل ماه صفر برای اقویم عربه نه ما ایرانیا 

😣میخوای یچی بگی که به حرفت بشه ولی بد تر خرابش میکنی 

😐😐😐😐 اونا دولتشون به فکر مردمشونه زندگیشون بهتره ماس نه ما شما فک کن خاله زنکیه ولی ماه صفر ...

قیمت طلا جهانیه

یعنی اینجا اگه هرچی باشه تو امریکا هم همونه فقط باتوجه به ارض خودشون محاسبه میشه 

قیمت طلا جهانیه یعنی اینجا اگه هرچی باشه تو امریکا هم همونه فقط باتوجه به ارض خودشون محاسبه میشه&nb ...

😐😐 ارز ایران ریاله وقتی هزینه میشه برا دلار و طلا خب معلومه میاد پایین ارزش ریال😑

هیچ
😐😐 ارز ایران ریاله وقتی هزینه میشه برا دلار و طلا خب معلومه میاد پایین ارزش ریال😑

😐چ فرقی میکنه اخه عزیز من 

دارم بت میگم همه جا قیمت طلا یکی هستش

الان یک  ریال عمان ۳۵هزار تومن ایرانه

یک ریال کویت ۵۰هزار تومنه ایرانه

ریال ماست که با بی عرضگی اونایی ک کشورو اداره میکنن پشیزی ارزش نداره وگرنه قبل ترها با ارزش ترین پول بودیم 

هی با تورم های وحشتناک و گرونی ها بی ارزشش کردن 

قبلا دو قرون میدادی یه نصف گوسفند میخریدی الان باس یه میلیون بدی 

خیالت جمع باسه عروسی ما ایرانیا رو این چیزا تاثیر نداره