2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا؟

تو تبادل نظر نی نی سایت که مخصوص بارداری و بچه داری و اقدام هست اومدی یه چیز بی ربط گذاشتی. لااقل یه جوری ربطش میدادی به بارداری که اعضا تمایل پیدا کنند بیان نظر بدن. البته من مخالف دین و این جور اعتقادات نیستم اما نباید جوری رفتار کنیم که مردم فکر کنن ما دین دارا خلیم یا قاطی داریم. این جور نوشته ها باید با دقت بسیار زیاد مطرح بشن تا تأثیر برعکس روی مردم نذاره

تو تبادل نظر نی نی سایت که مخصوص بارداری و بچه داری و اقدام هست اومدی یه چیز بی ربط گذاشتی. لااقل یه ...

سلام.اگرکمی دقت کنی متوجه میشی که اینجا از شیرمرغ تاجون آدمیزادمطرح میشه وحتی خودشمایکی ازکاربرانی هستی که درپستهای به قول خودتان بی ربط کامنت میگذاری.ثانیا،هرجایی وهرفرصتی که دست داد باید تبلیق اهل بیت وائمه رو کرد که مخالفت با این امر اصلن دین داری نیست.درضمن اندکی در منش وزبان خودتون تجدیدنظرکنیدتاخداوندهم نسبت به حاجاتتون رئوفتر بشه

سلام.اگرکمی دقت کنی متوجه میشی که اینجا از شیرمرغ تاجون آدمیزادمطرح میشه وحتی خودشمایکی ازکاربرانی ه ...

چشم. باز هم مث همیشه فکر میکنین شماها درست میگین و افکار متفاوت غلطه. به نظر من ائمه کالا نیستن که نیاز به این مدل تبلیغات شما داشته باشن

چشم. باز هم مث همیشه فکر میکنین شماها درست میگین و افکار متفاوت غلطه. به نظر من ائمه کالا نیستن که ن ...

مظلوم نمایی کارشکست خورده هاست.ازافکارمتفاوت استقبال میشه به شرط منطق.بنده با اسم ائمه نه معامله انجام دادم نه لایک جمع کردم.از سی نفربازدیدکننده اگرچهارنفرهم سلام داده باشند خدمت ائمه ثوابش به خودشون میرسه ومن هم شایدخیری نصیبم بشه.عزیز دلم سلام به امام مهدی هرجای دنیاکه باشی جوابتومیده.هرکسی شایسته جواب سلامه چه شما چه من چه بقیه.معلومه که شمادوست دار ائمه هستی که حتی به اشتباه انتقادکردی.انشالله اهل بیت دل همه مارو روشن کنه