دوستان به عنوان یک ترنس میگم همه راه ها رو رفتم جامعه خنده تحویلم داد اگه یه وقت یکی مثل منو دیدین درکش نکنید ولی به خنده هاتون و عکس العمل تون فکر کنید ک اون خودش چه زجری میکشه یکی از همین شبا از دست خنده ها و پچ پچ ها خودمو راحت میکنم کسی هم ندارم برام عزادار بشه فقط خواهش میکنم زود قضاوت نکنید
مردم این چیزا رو نمیفهمن متاسفانه میگن توام از همون خانواده ای
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
متاسفانه هنوز تو جامعه به طور کامل جا نیفتاده،واسه همون بعضیا مسخره میکنن
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
هیچ وقت این دعا رو نکن هیچ وقت نگو کاش جای تو بودم اشکام با این حرفت بیشتر شد جای من بودن خیلی سخته
اهمیت نده ب نظر ادم های نفهم خودکشی بدترین و اشتباه ترین کاره عذاب اون دنیاش هم تموم شدنی نیست...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...