2777
2789
عنوان

رفتم دکتر رژیم

237 بازدید | 11 پست

بچه ها رفتم دکتر رژیم واسم کپسول ویتامین e داده بعد بهم گفت بازش کن با ابلیمو و روغن زیتون صورتتو ماساژ بده بعد رو جعبش نوشته هفته ای دوبار بعد ناهار گیج شدم نمیدونم بخورم  ب صورتم بزنم ب کجام بزنم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست منم برای پوستش میزد

ای۱۰۰ داده بهت یا ۲۰۰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اخه یجا دیگه خوندم نوشته بود کپسول ویتامی ای برا تپل شدن صورته من نمیخوام صورتم تپل شه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
دوست منم برای پوستش میزد ای۱۰۰ داده بهت یا ۲۰۰

ای ۴۰۰

چه جالب دیگه چی گفت

دیگه هیچی😎😎