2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سعی میکنم‌ تو جمع خانوادش حرف نزنم خیلی نظر ندم تا احترامم زیر سوال نره...همیشه گوششو پر کردم که اگه تو بهم بی احترامی کنی خانوادت یاد میگیرن و بی احترامی‌میکنن اینم یادش مونده...هیچوقت تو جمع چیزی بهم نمیگه احترامم و داره

از اولش نزاشتم بهم بی حرمتی کنه،چون متاسفانه یا خوشبختانه من خیلی حساسم، اگه تو جمع کوچکترین چیزی بر خلاف میلم گفت میدونه یه دعوای حسابی تو خونه در انتظارشه، ولی خودش هم آدم ارومیه کلا

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من سعی میکنم‌ تو جمع خانوادش حرف نزنم خیلی نظر ندم تا احترامم زیر سوال نره...همیشه گوششو پر کردم که ...

منم خیلی از این حرفا اوایل بهش زدم واقعا تاثیر داشت

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
منم خیلی از این حرفا اوایل بهش زدم واقعا تاثیر داشت

واقعا راسته هاااا....همیشه هم گفته بودم اگه خانوادت چیزی به من گفتن من چیزی نمیگم تو جوابشون و بده چون من حرف بزنم تو روی من در میان و هردو از هم متنفر میشیم اما تو بچشونی هرچیم بگی بهشون باز یادشون میره..خدارو شکر همه اینا تو گوشش قشنگ فرو رفته