2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

363 بازدید | 9 پست

دوستان فامیل شوهر شمام اینطوری ان یا فقط از من این مدلیه ؟؟

من همسرم تو فامیلشون تکه یجورایی همه واسه دختراشون تو خماری بودن ولی خب من غریبه ام و شب خاستگاری تازه همو بعد ۱۰ دیدیم بابامم برای همسرم کار میکرد ۱۰ سال فقط یه بار ک کوچیک بودم من رو دیده بود همسرم

خانواده ی همسرم خیلی دوسم دارن و خود همسرمم همینطوری کارایی ک برام کردن و میکنن و همینطور احترامی ک میذارن انگار این اتیش فامیل رو بدتر کرده بخدا بعضی شبا با اینکه خوشبختم دلم خیلی میگیره 

من ۴ سال ازدواج کردم بچه ندارم تو روم میگن حق کی گرفته تورو چاقی بچه دار نمیشی 

شانس داری تو   یا میگن دختر من اشپزیش از تو بهتره هاا یاد بگیر  الکی میگن تو سلام کردن بلد نیستی  .. تو فامیل ها یطوری میمونی تو خیلی چیزا یه مهمونی نیسن ک یه تیک راجب خودم یا خانوادم نندازن بیشتر از من مادرشوهرم ناراحت میشه حتی میایم خونه گریه میکنه میگ چی میخان از جون بچم شما بگین چیکار کنم خسته شدم از دستشون

حالا این جریان فقط تو فامیل شوهر منه یا همه اینطورین ؟؟؟

نه مال شما از حسادته رفت و امد رو قطع کن فقط

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما وقتی ازدواج کردیم هنوز برادرشوهرم که بزرگتر از شوهرمه مجرد بود!!! 

ولی بازم ملت رو شوهر من کلید بودن! دخترای بیچاره شون نه اصصصصلا! خیلی هم خوب و ماهن

ولی چندتا خانم دختردار هستن که از من متنفرن! و دلولشو نمیدونم! هروقت می بینمشون اتفاقا بیشتر بگو بخند میکنم 😄

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

برمن برعکس شماهستن

فامیل شون عاشقم‌هستن و مدام‌تعریفمو می گنن

خانواده شم دوستم داشتن ولی الان‌دشمن من شدن

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

معمولا اگه کسی چشمش دنبال اون فرد باشه پیش میاد سعی کنین یه مقدار فاصله بگیرین ازشون و خیلی هم برای خودتون ارزش قائل شوید با اعتماد بنفس بالا جوابشونو بدین نزارین تو خوشبختیتون خلل ایجاد کنن

بخدا عزیزم منم سرم از همه لحاظ ولی برخوردشون خیلی بده  یبار ک با مامانم برخورد کردن اون میگفت دختر من فلان چیزو داشت جهیزیش اینطوری بود تو دخترت چی داشت من واسه دامادم فلان کردم اگ دامادت داماد من بود اینکارارو میکردم شما لایق نیستین

اکثر اینجورین حالا بعضیا مودبانه تر و مهربانانه تر تیکه میندازن 

حتما واسه بچه دار شدن برو دکتر ..بیشترین تاثیر رو داره 

من خودم پنج ساله بچه ندارم تازه تیکه ها و گیردادن ها شروع شده

الان نقطه ضعف گیر اوردن یکیشون ک خیلی بده دخترشو برا شوهرم میخاست بعد عروسی ما اونم ازدواج کرد دخترسون الان کار داره به طلاق میکشه و دخترش با یه بچه خونشه بازم امروز یچیزی راجب بچه به مادرشوهرم گفت ک اگ بچه نیاره پسرت زن نمیگیره اینو طلاق نمیده مادرشوهرم بو صدای بلند گفت بزار پانیذ لایق بدونه پسرمو منو اون واسته تا صدسال رو سر من و پسرم جا داره بهتر از کسایی ک با یه بچه ام دارن طلاق میگیرن خوشبخته عروسم نیازی به بچه نیست بازم تا اخر مجلس به نوع های مختلف داشت نوشو تو چشمم میکرد