2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره شوهرم وقتی میخواد زود بخوابه یکی میخوره چندساعت بعدش چنان خوابی میره البته شاید چندماهی یبار بخو ...

پس قرص خوابم هست، اخه رفتم دکتر واسه بیخوابی، بهم دوکسپین داد، ولی تو قرص خوابها اصلا معروف نیست

پس قرص خوابم هست، اخه رفتم دکتر واسه بیخوابی، بهم دوکسپین داد، ولی تو قرص خوابها اصلا معروف نیست

اره خیلی خوبه برای خواب تازه شوهرم چندمدتی یبار که برای خواب میخوره همون ۲۴ ساعت کلی اشتهاش باز میشه اندازه سه روز غذا میخوره

اره خیلی خوبه برای خواب تازه شوهرم چندمدتی یبار که برای خواب میخوره همون ۲۴ ساعت کلی اشتهاش باز میشه ...

یعنی به نظرتون از کلونازپام و الپرازولام و ... اثرش بیشتره، اخه هیچ قرص خوابی رو من جواب نمیده

یه قرص برا اعصاب دستگاه گوارشه من معده عصبی داشتم یه مدت میخوردم خواب اورم هست اشتهارو زیاد میکنه مراقب باش من وزنم خیلی رفت بالا الان تو رژیمم

این نیز بگذرد...                                   
یعنی به نظرتون از کلونازپام و الپرازولام و ... اثرش بیشتره، اخه هیچ قرص خوابی رو من جواب نمیده

والا اونارو ندیدم حالا امتحان کنید اینو من اطرافم خیلی هارو دیدم راضی بودن ازش ان شاللع برای شما هم خوب باشه

عزیزم برای بیخوابی چیکار کردی چه قرصی خوردی بازم میخوری وچه دوزی اگه نخوری اصلا نمیخوابی ؟