2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که دیگه عسل طبیعی پیدا نمیشه همش دورغ و کلکه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عسل طبیعی دقیقا چه ویژگی بارزی داره که بشه تشخیص داد؟  ماسکش واسه صورت چجوریه؟

ببینید عسل رو اولا باید از کسی که اطمینان دارین بخرین.

ما الان عسل گیشنیز و گون و آویشن داریم.

اگه شما عسل رو روزی 10 تا 15 دقیقه روی صورت خودتون بمالین و بعد شستشو دهید تمام لک ها و چروک ها از بین میره و صورتون  درخشان میشه.

ماسک‌عسل چجوری استفاده کنیم

بعد چجوری بزنیمش چسبناک‌ه کثیف کاری داره 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ماسک‌عسل چجوری استفاده کنیم بعد چجوری بزنیمش چسبناک‌ه کثیف کاری داره 

ببینید عسل باید کیفیتش خوب باشه وگرنه نتیجه نمیگیرین.یک یا دو قاشق عسل رو به گردی صورت بمالید بعد 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.سپس شستشو دهید

ببینید عسل باید کیفیتش خوب باشه وگرنه نتیجه نمیگیرین.یک یا دو قاشق عسل رو به گردی صورت بمالید بعد 10 ...

برای هرپوستی خوببه

چ مدت نتیجه میده

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
پوستتون چطوریه.باید یکماه ادامه بدین تا نتیجه اش رو ببینید

چرب