2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید بارداری

اخه هم دیشب هم صبح بی بی چک منفی شد. 

صبح ی لک قهوه ای دیدم هنوز نیومده . دکترمم گفته پریود شدی روز اول تا سوم ی روزشو بیا. منتظرم ببینم اگ اومدش پری برم اگ ن فردا باز بی بی چک بذارم. بعید میدونم حامله باشم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
اخه هم دیشب هم صبح بی بی چک منفی شد.  صبح ی لک قهوه ای دیدم هنوز نیومده . دکترمم گفته پریود شد ...

..من ۴ اذر رابطه داشتم اما بدون دخول و پرده هم دارم اما مقداری پیش اب ریخته شد رو واژنم...اخرین زمان پریودم ۱۵ ابان بود...الان پریود نشدم واقعا استرس دارم و فکر میکنم باردارم هیچ علائمی ندارم...دیروزم رفتم امپول پروژسترون زدم...توروخدا راهنماییم کنین☹☹☹☹

درضمن من تنبلی تخمدان هم دارم و توی این ماه هم پدر بزرگمو از دست دادم و استرسو هیجان هم زیاد بهم وارد شد...

الان شک دارم شما که متاهلین بنظرتون

باردارم یا نیسم😖😖😖

..من ۴ اذر رابطه داشتم اما بدون دخول و پرده هم دارم اما مقداری پیش اب ریخته شد رو واژنم...اخرین زمان ...

اگ فقط پیش اب ریخته واژن اصلا نیستی حتی یذره شک نکن. تنبلی هم داری مگه حاملگی ب این اسونیه.ـنگران نباش هیچ خبری نیس قطعا.

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
اگ فقط پیش اب ریخته واژن اصلا نیستی حتی یذره شک نکن. تنبلی هم داری مگه حاملگی ب این اسونیه.ـنگران نب ...

مرسییی بخدا اینقد استرس دارم شبا نمیتونم بخوابم.با حرفت اروم شدم یکم