2777
2789
عنوان

کمک کنید

58 بازدید | 11 پست

خانوما لطفا کمک کنید خیلی خستم بی حال دیگه نمیتونم جلوی گریم بگیرم همش ناراحتم خستم خسته شدم از بس نشستم تو خونه چون بابام میگه دختر نباید جایی بره و از موقعی ک از نامزدم جدا شدم بد تر چون خیلی دوسش داشتم آنلاین که میشه آتیش میگیرم خسته شدم کمکم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس بشین حسابی درس بخون کنکورتو خوب بده خودتو نجات بده وگرنه باید تحمل کنی این وضعیتو

میدونم خیلی سخته بخاطرش پارسال ۲ تا درس افتادم بخاطر اینکه بهش انرژی بدم واسه اینکه سر کارش سخت بود اصلا درس نخوندم ۲ تا افتادم تغییر رشته دادم رفتم طراحی دوخت 

میدونم خیلی سخته بخاطرش پارسال ۲ تا درس افتادم بخاطر اینکه بهش انرژی بدم واسه اینکه سر کارش سخت بود ...

خب همینم خیلی رشته ی خوبيه فقط قبول شو و با تموم توانت وقت بذار برا کارکردن

نمیتونم دیگه خسته شدم از زنده موندن 

یعنی چی؟ خب برو خودتو بکش ببينم به کجا میرسی؟

نميتونم و این لوس بازیا رو نداریم به خودت بیا کارایی که گفتم بکن پنج شش سال دیگه یه زن ثروتمند و شاد و خودساخته ای

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز