2777
2789

اگ میخوای طلاق بگیری بزن تو صورتش ولی اگه نه به روش نیار 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر خودت چیه؟ اگه میخوای جدا شی ک از راه قانونی وارد شو  اگه هم ک نه اولین بارش یه فرصت به خو ...

دوتا دختردارم ب جدایی فکر نمیکنم .فقط چطور اینو ازاین راه بکشم بیرون

دوتا دختردارم ب جدایی فکر نمیکنم .فقط چطور اینو ازاین راه بکشم بیرون

منم این دردو کشیدم عزیزم من بچه نداشتم ولی خیلی اذیت شدم جدا هم نشدم ولی به شوهرم نشون دادم ک چه بلایی سرم اورد و چقدر داغونم کرد نه با دعوا اتفاقا برعکس مهربون تر شدم اونم مهربونیامو میدید یهو خودش میزد زیر گریه الان واقعا میگم ک اصلا پشیمون نیستم بهش فرصت دادم بهتر از هر مرد دیگست فقط کافیه بهش نشون بدی چه زن خوبی داره و این کاراش تورو اذیت میکنه

منم این دردو کشیدم عزیزم من بچه نداشتم ولی خیلی اذیت شدم جدا هم نشدم ولی به شوهرم نشون دادم ک چه بلا ...

واقعا چقدرخوشحالم که اینطوری برگشتین به روزهای شیرین زندگیتون....منم باید بهش بگم

واقعا چقدرخوشحالم که اینطوری برگشتین به روزهای شیرین زندگیتون....منم باید بهش بگم

اره عزیزم بگو ولی ساده هم نگذر ک انگار چیزی نشده نشون بده ک ناراحتی 

درسته خیانت بده ولی بعضی وقتا خیلی هم خوبه ک اتفاق بیفته و طرفت احساس  خطر کنه بفهمه ممکن بود چیو از دست بدع