2777
2789

خیلی سخته دوباره بتونی بهش اعتماد کنی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد متوجه نشدم خیانت دیدی با شما بد حرف میزد؟؟؟

نه عزیزم با من بد حرف نمیزد

خیانت دیدم ازش با خانمه خیلی رکیک حرف میزد و بهش میگفت دیگه مزاحمم نشو نمیخوامت یروز بود از اول بهت گفته بودم و این حرفا

این خیانته😳 دقیقا به چی میگی خیانت؟؟؟

عزیزم گوشیشو چک کرده بودم یکی از پرسنلش البته همکار خودشه اونم کلی بهش عکس داده بود از خودش و میگفت تو چرا دیگه من و نمیخوای و این حرفا یعنی قبلا رابطه داشتن شوهرمم بهش گفته بود من زن دارم روز اولم بهت گفتم رابطه نمیخوام همین یکبار میتونم باهات باشم و خلاصه اینکه زنه خیلی اصرار میکرد شوهرم بدتر میگفت نمیخوام

کلا انگار یکبار باهم بودن تموم شده

عزیزم گوشیشو چک کرده بودم یکی از پرسنلش البته همکار خودشه اونم کلی بهش عکس داده بود از خودش و میگفت ...

یعنی یک بار رابطه جنسی داشتن ؟؟؟بعد زنه میخواسته بازم شوهرتو بکشونه سمت خودش شوهرت پسش زده؟؟؟

اره دقیقا منم کلا به رو شوهرم نیوردم دوروز بعدم شوهرم بلاکش کرد

کثافت هرزه عوضی یه جوری کارشونو بلدن و زیر پوستی نفوذ میکنن که خودتم نمیفهمی چی شد اینا انسان نیستن ابلیس هستن

اره عزیزم پزشکه دکتر پوست و زیبایی ولی خیییلی زشته از ایناس که همه جاشو عمل کرده ولی چندشن

ببین این ابلیسو از شوهرت دور کن هر کاری میکنی دورشون کن ببین شاید شوهرت پا فشاری کنه و سمتش نره ولی انسان ها ضعیف النفس هستن و این کثافت هر کاری از دستش بر میاد هواست باشه عزیزم

ببین این ابلیسو از شوهرت دور کن هر کاری میکنی دورشون کن ببین شاید شوهرت پا فشاری کنه و سمتش نره ولی ...

اره عزیزم ولی میترسم درموردش باهاش صحبت کنم پررو بشه همه میگن هیچی به شوهرت نگو

منم شوهرم پزشک عمومیه خیلی دختر و زن دورشه فقط این نیست تازه نه که تعریف باشه ها ولی خیلیم خوشتیپه و امروزی خیلی تو اینستاگرام مریضاش بهش پیام میدن و پیشنهاد میدن خودش ک میگه من اعتبارمو زیر سوال نمیبرم جوابشونو بدم دیگه نمیدونم