2777
2789
عنوان

بچم صورتش بدنش ریخت بیرون یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 23 پست
چرا نبردیش همون موقع دکتر  چقدر بهش چیزای قاطی دادی اخه  انار پخته  اویشن پونه ...

اره خیلی رو هم خورد الان هم داره سیب میخوره🤪تازه بادم شور هم خورد

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
کهیر کوچیک و قرمز رنگ شد الان لوراتادین خورد کمرنگ شد

یا خدا بیچاره بچه 

اینم دادی خورد؟!

اصلا فکر کبد و کلیه‌‌ش هستی؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی رو هم خورد الان هم داره سیب میخوره🤪تازه بادم شور هم خورد

خانم برو بگیر ازش من که فقط دارم میخونم معده‌ام قاطی کرد ....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یا خدا بیچاره بچه  اینم دادی خورد؟! اصلا فکر کبد و کلیه‌‌ش هستی؟!

خوب شوهرم نیس تنهام دکتر نبردم!لوراتادین کودکان از قبل داشت !میخواستم زود خوب بشه بدتر شد

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

اینو کلی میگم ، میدونم مشکلتون ربطی به چیزی که میگم نداره ، ولی برای بچه هاتون ویفر و شیرین عسل و تی تاپ و ... نخرید ، یا اگر خریدید حتما بازشون کنید بینشون رو نگاه کنید ، چون بینشون قرص میذارن ، یه عده میگفتن شایعه است و مسخره میکردن ولی خود اخبار نشون داد واقعیه ، البته توی کارخونه اینکارو نمیکنن ، بیرون توی انبارا اینکارو میکنن ، شاید میخوان با اینکار اقتصاد مملکت رو خراب کنند .

ما خودمون از نزدیک این قرصا رو توی تی تاپ و شیرین عسل دیدیم ، ما هم اول فکر میکردیم شایعه است ولی دیدیم حقیقته . لطفا به بچه های کوچیکتون بگید اگر چیزی خریدند حتما نگاه کنند داخلش قرص نباشه . 

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤