2821
2789
عنوان

هوای باریدن نداری😔

76 بازدید | 7 پست

آلودگی هوا را می‌بینیم و با همه وجود درکش می‌کنیم و سخت نفس می‌کشیم، و در انتظار باران و هوای پاک بی‌تاب هستیم...

ایها العزیز! اما در آلودگی دوران غیبت رشد کرده‌ایم و با آن بزرگ شده‌ایم و سراسر دنیایمان را نکبت غیبت فراگرفته است، اما چنان جان سختیم که طلب گشایش امرت را نمی‌کنیم و بی‌تاب بهار ظهورت نیستیم...

وای از این شرمندگی

مهدی جان!

آلودگی دلهای‌مان

از حد هشدار گذشته است

و نفسهای‌مان به شماره افتاده!

سال‌هاست زندگی مان

تعطیل رسمی است...

هوای باریدن نداری آقا؟!!!!

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

✅اگر تپش قلبی برای آوارگی و غربت امام زمان ارواحنافداه نداریم

✅اگر حرکت به سمت ظهور نداریم

✅اگر از غیبت حضرت ناراحت و غصه دار نیستیم

✅اگر دغدغه ی آمدنش در وجود ما نیست.....

❌پس بدانیم منتظر نیستیم❌

🔐اگر بودیم به تناسب انتظارمان کار می کردیم...🔐

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلواتی بفرستید