2777
2789
عنوان

فولیکول 20

2764 بازدید | 14 پست

من اینماه لتروزول خوردم بعد 13عادت رفتم سونو یه فولیکول 20 داشتم.روز چند عادت آزاد میشه؟روز 13عادتم درد زیر دلم داشتم شدید بود تقریبا نتونستم اقدام کنم اونشب ولی شب بعدش اقدام داشتم به نظرتون این ماه رو از دست دادم؟ممکنه همون شب آزاد شده باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون شب و فردا شبش احتمالش بوده و تخمک 24 ساعت تو محیط رحم زندس اسپرم هم 3 تا 5 روز زنده میمونه&nbs ...

دو روز قبلش نزدیکی داشتم یعنی 11عادتم بعد شبی که سونو رفتم زیر دلم خیلی درد میکرد نتونستم اقدام کنم ولی شب بعدش اقدام داشتم.امیدی هس؟

ن از دست ندادی 

لتروزول خوردی حالت تهوع نداشتی؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
ن از دست ندادی  لتروزول خوردی حالت تهوع نداشتی؟

برای بارداری اولمم خوردم البته همراه متفورمین ودوفاستون باردارشدم ولی متاسفانه 9هفته قلب نازش وایستاد واز دست دادمش  

برای بارداری اولمم خوردم البته همراه متفورمین ودوفاستون باردارشدم ولی متاسفانه 9هفته قلب نازش وایستا ...

عزیزم الاهی

ایشالا دوباره مامان میشی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز