2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشه

69 بازدید | 9 پست

خواهرم ۸ سالشه سه روز تب شدید مداوم  استفراغ داره دکتر رفت گفت انفولانزد نیس تا این ک دیشب دوباره لفتیم دکتر ازمایش خون و ادرار داد و گفت تو ازمایشش عفونت نشون داده شده و انتی بیوتیک داد اما همچنان تبش با استامینوفن هر ۴ ساعت میخوره هم بند نیومده هی خوب میشه بعد ۲ساعت دوباره داغ میشه چجوری تبشو کم کنیم پاشویه اینام اصلا اثری نداشت شما تجربه ای دارین بگین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش خون دادین!!! خدای نکرده عفونت به خونش نزده باشه!!!! ببرینش تو حموم تو لگن بذارینش بشورینش ولی سرشو خیس نکنین  دمای خونتونم یه طور باشه سرما نخوره یا مدام زیر بغلشو روی رونش و کف پاشو روی شکمشو دستمال خیس که با آب ولرم خیس شده بذارید انقدر اینکارو تکرار کنید تا تبش کنترل شه ، ولی به نظر من حتما ببرینش بیمارستان اونجا بهترِ من تجربشو دادشم خدا بدادمون رسید زود فهمیدیم بچم از دستم نرفت ، همه اینکارارو که بهت گفتم پرستارا یادم دادن شما هم انجام بده 

آزمایش خون دادین!!! خدای نکرده عفونت به خونش نزده باشه!!!! ببرینش تو حموم تو لگن بذارینش بشورینش ولی ...

اره ازمایش خون داد دکترش نگف همچین چیزی ولی 

اره ازمایش خون داد دکترش نگف همچین چیزی ولی 

خب خداشکر ولی اگه تبش تا  فردا مدام بود  حتما ببرین بیمارستان دکتر اونجا یه آزمایش بده  ، چون دکترا گاهی کوتاهی میکنن خیلی دلتون بابت حرف دکتر قرص نباشه ، اینکارو که گفتم همش انجام بدین بلکه تبش پایین بیاد اگه نیومد حتما ببرین اورژانس بیمارستان کودکان