2777
2789

با اجازه استارتر محترم

عزیزان میسه لطف کنید برید این تایپیک عکس دخترم ک هندوانه دستشرو لایک کنید 

ممنون میشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3651993/مسابقه-جایزه-هرکی-پایه-هست-بیاد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گره گیزلینن آلام کی آقام بولمیه 😔درد بیدا ایکیدا دییر کی😔

منه تایسان دا بی سری آقام‌ آلاندا بی سری اوزوم آلیرام

بی بی چکی منفی گورنده آغلیرم حیصلنیر

دونن گدیپ داوالاریمی آلیپ باشلامیشام ییرم اینه زاد دا وریپ دکتر جمعه دن باشلییجام

دیر اگر گینه پریود اولسان ماتم توتاسان آغلییسن والله قویمیجام دکتره گدسن

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

منه تایسان دا بی سری آقام‌ آلاندا بی سری اوزوم آلیرام بی بی چکی منفی گورنده آغلیرم حیصلنیر دونن گد ...

دقیقاااااا منیم کیده دییر عکس رنگی آخیریده دوحتوردلردن ال چح نواخ ایستیه عوزه ورر

مامان دو قلوها 👶👶
دقیقاااااا منیم کیده دییر عکس رنگی آخیریده دوحتوردلردن ال چح نواخ ایستیه عوزه ورر

دیله توتموشام کی آخی گدمسم شاید سورا پشیمان اولاخ

دوزدی سالمیخ ولی گینه تحت نظر اولماخ یاخجی دی

دیر گد ولی پریود اولاندا ماتم توتما اوجور الیسن اعصابلام قاتیشیر

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

دیله توتموشام کی آخی گدمسم شاید سورا پشیمان اولاخ دوزدی سالمیخ ولی گینه تحت نظر اولماخ یاخجی دی دی ...

هن دا آدام گره پیگیر اولادا من پریود اولاندا دییر دو آپارام مامان گیله قوتولاندا گللم دالنجا😂

مامان دو قلوها 👶👶
هن دا آدام گره پیگیر اولادا من پریود اولاندا دییر دو آپارام مامان گیله قوتولاندا گللم دالنجا😂

😂😂😂😂

سنده منه تای ماتم‌توتوسان؟؟

نچه یاشین وار؟