2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون باردارم

112 بازدید | 10 پست

۱۰ روز عقب انداختم بعد هر دفعه ۳ روز در میان ۴ بار بی بی زدم منفی بوده ..دورزه بدجور عفونت کردم نمیتونم راه بدم کاملا رحمم زخم هرچی هم زنگ میزنم دکترم جواب نمیده نوبت بگیرم پیشش ..نمیدونم چیکار کنم ..بدجور التهاب داره ؟کسی اینجوری شده تا حالا 

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم

خب قربونت برم علاُئم عفونت داری بیبی هم منفیه

باردار نیسی و بخاطر عفونت عقب انداختی

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

باردار نیستی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قربونت برم علاُئم عفونت داری بیبی هم منفیه باردار نیسی و بخاطر عفونت عقب انداختی

آخه تو نت خوندم عفونت ربطی ب پریود نداره گیج شدم 

اره منم چنماه پیش اینجوری شدم ده روز عقب افتاد با درمان خونگی پری شدم بعدم خودمو درمان کردم با گیاهی

چی خوردی ؟ 

چی خوردی ؟ 

یه حبه سیر جوشوندم ابشو با سرنگ تو واژن ریختم گرم شد هم پری اومد هم عفونتم رفت اپیلیکاتور عسل هم میذاشتم بعد یساعت میشستم 

تو پری هم اویشنو پونه جوشوندم خوردم

گرم کردم رحممو

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
2790
2778
2791
2779
2792