2777
2789
عنوان

دلم میخواد دوست پسر داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6030 بازدید | 69 پست
نه کافیه هوشیار باشید و با تمام وجود بهش محبت نکنید

من همیشه زیاده روی میکنم تو محبت انقدی ک طرف زده میشه چیکار کنم منعادل شم؟

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
تنهایی سر کنم؟

نمی دونم به خدا 

براساس ذهن.ذهنت داغونننن شده با یه کثافت

لعنت به هر چی خیانتکاره کثیفه

توی این جور شرایطی ، معمولا میرن سمت یکی که ذهنشون و دلشون یه کم مرفین بگیره اروم بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که دیگه عاقل و کاملی ازت بعیده  به فعالیت های اجتماعی مشغول شو خودتو بالا بکش شاد باش ش ...

اره درست میگی خداکنه بتونم تنهایی شاد باشم

اخرشم اون بهم گفت نمیخوامت همش ترس اینو دارم ک ببینم ازدواج کرده با همون زنه

ترس داری دیونه😕

ول کن بابا این چه تحفه ای بود که از ازدواجش ناراحت شی

واقعا چه کثافتی بود با زن شوهر دار بوده

حیف ، وجدانن خیلی کثیف بوده ، طلبکارم بوده

من همیشه زیاده روی میکنم تو محبت انقدی ک طرف زده میشه چیکار کنم منعادل شم؟

وقتی میخواید لطف کنید نفس عمیق بکشید و صبر کنید پیش خودتون بگید قدر این کارمو میدونه یا نه؟ اگه جواب مثبت بود انجامش بدید اگه منفی بود نه

اولش سخته ولی به مرور براتون جا میوفته

«کاربر آقا هستم» 
نمی دونم به خدا  براساس ذهن.ذهنت داغونننن شده با یه کثافت لعنت به هر چی خیانتکاره کثیفه ت ...

ب قول شما خودمم میترسم ک دوباره ضربه بخورم و دیگه هیچوقت خوب نشم

وقتی میخواید لطف کنید نفس عمیق بکشید و صبر کنید پیش خودتون بگید قدر این کارمو میدونه یا نه؟ اگه جواب ...

نکته ی خوبی بود.    حتما عملی میکنم دیگه چی

ترس داری دیونه😕 ول کن بابا این چه تحفه ای بود که از ازدواجش ناراحت شی واقعا چه کثافتی بود با زن ش ...

اره خیلی یف تر از اونی ک فکرشو کنی چون خیلی چیزای دیگه هم بود  ک طولانیه در حقم خیلی نامردی کرد اما با اینجال از اینکه ببینم زندگیه اون راحتو شاده اما من نه افسرده میشم

اره خیلی یف تر از اونی ک فکرشو کنی چون خیلی چیزای دیگه هم بود  ک طولانیه در حقم خیلی نامردی کرد ...

هیچ وقت ناراحتش نشو

زندگی اون فقط ظاهرش شاده اگه با کسی باشه

زن سالمی مث شما رو از دست داده و الان با هر هرزه ای زندگی تشکیل بده بی خیال باش . مهم اینه تو نجات پیدا کردی و الان فهمیدی زندگیتو خراب کرده

هیچ وقت ناراحتش نشو زندگی اون فقط ظاهرش شاده اگه با کسی باشه زن سالمی مث شما رو از دست داده و ا ...

الان دیگه ب نظرت دیر نیست؟؟الکی الکی شدم یه زن مطلقه ک چمد سال خونه شوهرش بود همه میگن فلانی زنشو نخواستو طلاقش داد....