2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه که بودم فکر میکردم وسط ابرا یه قصر خیلی خوشگل با ابره مثل اون کارتونه که قصر با ژله بود😁بعد فانتزی بچه‌گیم این بود کلا توی اون قصر زندگی کنم اما فانتزی الانم یه خونه دور از همه توی یه روستای اروم و سرسبز با ابشار ،خودم و شوهرم توش زندگی کنیم با یه کتابخونه ی بزرگگگگ که همه ی کتابا توشن

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
برا عاقل شدنت صلوات فرستادم

چه ربطي داره همه يه دوراني از زندگيشون يه فانتزيايي داشتن 😐😐😐😐 

من خودمو ميگم دوران بچگيم هروقت ميرفتيم عروسي ميشنيدم طرف پولداره ميگفتم منم حتما با يه پولدار ازدولج ميكنم كه واسم يه استخر پر از پفك درست كنه  منم هروز بشينم پفك بخورم😐

مماغمو عمل کنم ی کار خوب پیدا کنم مستقل شم ی ماشین بخرررم از شوهر بیغیرتم زودی جدا شم سکه هامم تا قرون اخر بگیرم از این افسردگیمم بکشم بیـــرون

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
چه ربطي داره همه يه دوراني از زندگيشون يه فانتزيايي داشتن 😐😐😐😐  من خودمو ميگم دوران بچگيم ...

امضای استارتر و بخون😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️