afsaneh67 مدیر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 عنوان خانومایی که نوزاد دارین چند لحظه تشریف میارین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 70 پست سلام دوستان من یه نوزاد ۳۵ روزه دارم تو خواب انگار میترسه یهو دستاشو از هم باز میکنه البته وقتی که اوایل خوابشه اینجوری میشهچند روزه که موقع لباس عوض کردن هم همینکارو میکنه خیلی خیلی میترسم نکنه تشنج باشهخواستم ببینم بچه های شما هم اینجوری میشن؟ عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘 1398/10/02 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mمانیm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 108 آره عزیزم طبیعیه یه پسر۶ماهه دارم که الان کم کم داره خوب میشه.بردمش دکتر گفت اینا پرشای خوش خیمه که هیچ مشکلی نداره متاهل و متعهد
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 نه عزیزم طبیعیه این ب خاطر کامل نبودن سیستم عصبیشونه نمیدونم چرا این حرکاتش چند روزه رفته رو مخم عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سيلين22 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 845 مثلا روزی چند بار اینکارو میکنه؟ خب دستاش ب بدنش میزنه میترسه طبیعیه سعی کن قنداقش کنی اللهم صل علی محمد وال محمد
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10608 دختر منم اینطوری بودبردم دکتر گفت نوزاد ها سیستم عصبیشون کامل نیست کم کم خوب میشن دخترم تو دو سه ماهگی دیگه کم کم خوب شدمنم اوایل وحشت میکردم اینقد نگران بودم که پیش دو تا از بهترین متخصص های تهران بردم که گفتن مشکلی نیست واسه همه اینطوره خوب میشن تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 مال منم اینطور بودن بعد ۴۰ و۵۰ روز خوب میشه. روزی چند بار پرش داشتن؟فقط تو خواب بود یا بیداری؟ عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
ایزدآب عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 2995 اره پسرمنماینجوری بود قران بذار بالا سرش کمتر میترسه ترس کجا بودچرا جو میدینخداروشکر سواد دارین مجهز به تکنولوژی ام هستینمطالعه#
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 طبیعیه اصلا نگران نباش. دختر من اینقدر تو خواب بدجور میپره که نگو. روزی چند بار اینجوری میشه؟تو بیداری اینجوری نیست؟ عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
n_a_f_a_s77 عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 قرآن میزارم همیشه افرین ...دم گوشش بسم االله یا سوره کوثربخون..زیاد بغلش کن یا نوازششکن ارتباط کلامی یا پوستی خیلللی از استرس نوزاد کم میکنه و اروم میشه...چی بهتراز اغوش مادر😍❤انشالله بسلامت و خوشی بزرگش کنی و روزای شادیو موفقیتشو ببینی ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
tarsa7870 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3835 ترس کجا بود چرا جو میدین خداروشکر سواد دارین مجهز به تکنولوژی ام هستین مطالعه# اوکی شما بافهمو باسواد ما نفهمخوبه خانم بافهمو مطالعه کن؟😏بعدمگبده قران بالاسربچه؟
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 آره عزیزم طبیعیه یه پسر۶ماهه دارم که الان کم کم داره خوب میشه.بردمش دکتر گفت اینا پرشای خوش خیمه که ... منم به دکترش گفتم گفت عادیه ولز باز میترسم عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 روزی چند بار پرش داشتن؟فقط تو خواب بود یا بیداری؟ تو خواب یهو دستاشونو میبردن بالا چندباری میکردن تو بیداری یادم نیست حقیقتش
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 افرین ...دم گوشش بسم االله یا سوره کوثربخون..زیاد بغلش کن یا نوازششکن ارتباط کلامی یا پوستی خیلللی ا ... ممنونم عزیزممرسی از لطفت که وقت گذاشتی برام😘 عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 اوکی شما بافهمو باسواد ما نفهم خوبه خانم بافهمو مطالعه کن؟😏 بعدمگبده قران بالاسربچه؟ یه عده هنوز یاد نگرفتن به اعتقادات کسی توهین کنن،اشکال نداره بزار بگه
afsaneh67 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 تو خواب یهو دستاشونو میبردن بالا چندباری میکردن تو بیداری یادم نیست حقیقتش مرسی عزیزم❤ عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘