2777
2789
عنوان

خانومایی که نوزاد دارین چند لحظه تشریف میارین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم طبیعیه این ب خاطر کامل‌ نبودن سیستم عصبی‌شونه

نمیدونم چرا این حرکاتش چند روزه رفته رو مخم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

دختر منم اینطوری  بود

بردم دکتر گفت  نوزاد ها سیستم عصبیشون کامل نیست  کم کم خوب میشن دخترم تو دو  سه ماهگی دیگه کم کم خوب شد

منم  اوایل وحشت میکردم  اینقد نگران  بودم که پیش دو تا از بهترین متخصص های تهران  بردم که  گفتن مشکلی نیست واسه همه اینطوره  خوب میشن 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
مال منم اینطور بودن بعد ۴۰ و۵۰ روز خوب میشه.

روزی چند بار پرش داشتن؟فقط تو خواب بود یا بیداری؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
طبیعیه اصلا نگران نباش. دختر من اینقدر تو خواب بدجور میپره که نگو.

روزی چند بار اینجوری میشه؟تو بیداری اینجوری نیست؟

قرآن میزارم همیشه

افرین ...دم گوشش بسم االله یا سوره کوثربخون..زیاد بغلش کن یا نوازششکن ارتباط کلامی یا پوستی خیلللی از استرس نوزاد کم میکنه و اروم میشه...

چی بهتراز اغوش مادر😍❤

انشالله بسلامت و خوشی بزرگش کنی و روزای شادیو موفقیتشو ببینی

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
ترس کجا بود چرا جو میدین خداروشکر سواد دارین مجهز به تکنولوژی ام هستین مطالعه#  

اوکی شما بافهمو باسواد ما نفهم

خوبه خانم بافهمو مطالعه کن؟😏

بعدمگ‌بده قران بالاسربچه؟

آره عزیزم طبیعیه یه پسر۶ماهه دارم که الان کم کم داره خوب میشه.بردمش دکتر گفت اینا پرشای خوش خیمه که ...

منم به دکترش گفتم گفت عادیه ولز باز میترسم

افرین ...دم گوشش بسم االله یا سوره کوثربخون..زیاد بغلش کن یا نوازششکن ارتباط کلامی یا پوستی خیلللی ا ...

ممنونم عزیزم

مرسی از لطفت که وقت گذاشتی برام😘

تو خواب یهو دستاشونو میبردن بالا چندباری میکردن تو بیداری یادم نیست حقیقتش

مرسی عزیزم❤