2789
عنوان

خواهر جلف

2161 بازدید | 79 پست

سلام من یه خواهر۱۷ ساله دارم خانواده مذهبی دارم مادرم چادریه پدرم هم خیلی ادم سرسنگینی هست 

من نمیگم حالا حجاب توی چادره خودمم چادری نیستم اما یه خواهری دارم که خیلی بد لباس میپوشه که وفتی به ما میره بیرون همه نگاش میکنن خیلی خجالت میکشم از شوهرم بخاطرش چون کنار سوهرم و. منو مامانم بهش شماره دادن درسته نگرفت اما خب با چه جراتی پیش خانواده

شوهرم میگه من نمیام وقتی خواهرت میاد  ابروم میره دوست و. اشنا میبینن 

از این طرف خودمم بارها نصیحتش کردم میگه به تو ربطی نداره حرف خانوادمم گوش نمیده 😔😔خیلی درمونده شدم نگرانشم خیلی نگران ایندشم 

خدایاشکرت

الان خواهرت میاد تاپیک میزنه خواهر فضول  

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به همه شماره ميدن حتي چادريا😐اين ربطي به حجاب نداره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ببخشید ولی واقعن به شما ربطی نداره.

من یه دوست دارم اونم خیلی راحت لباش می پوشه ولی خواهرش چادریه هیچ مشکلی با هم ندارن همدیگه رو همون جوری که هستن پذیرفتن

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

واقعا به خودش مربوطه ؛ شوهرتون اجازه نداره در مورد خووهرتدن اینطور صحبت کنه خجالت میکشه باهاش همقدم ...

من نمبتونم بگذرم دوس دارم هر دوتا دوس داشتنی های زندکیم پیشم باشن 

از طذفی خوذمم خجالت مبکشم ازش

خدایاشکرت

خب پوشش خودشه چیکارش دارید یعنی چی که ابرو میبره و این چیزا و اینکه من بودم اجازه نمیدادم همسرم راجع به خواهرم بد حرف بزنه

به نظر من شما  بیشتر نگران خودتی پس بهتره باهاش بیرون نرید ک به شوهرتونم بر نخوره

اقتضای سنش خودش درست میشه.حالم از ملت فضول بهم میخوره ماهم یه همسایه چادری داریم وقتی لباس صورتی و روشن میپوشم یه طوری اخم میکنه انگار ارث باباش خوردم بااینکه تیپم معمولی

خب به همه شماره ميدن حتي چادريا😐اين ربطي به حجاب نداره 

ای بابا میگم تیپ پسر میزنه میره بیرون بلوز شلوار وسلام با کلی چیز میز تو گردنش

خدایاشکرت
با بولیز شلوار میره بیرون با کلاه پسرونه وسلام 

نه  دیگه این زشته 

این تیپ اسپرت نیست چرا بعضیا نمیخوان بفهمن 

بهش بگو خانومانه بگرد 

این نشونه ی خفن بودن نیست 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``