2777
2789
عنوان

زندگی دوباره

154 بازدید | 13 پست

آدمها فکر می کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند

جور دیگری زندگی می کنند

شاد وخوشبخت و کم اشتباه خواهند بود

فکر می کنند می توانند همه چیز را از نو بسازند

محکم و بی نقص!

اما حقیقت ندارد..

اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم

اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم

اگر آدم ساختن بودیم…

از همین جای زندگیمان به بعد را مى ساختيم

منتظر دوباره زندگی کردن نباشید و از هم اکنون شروع کنید

https://daigo.ir/secret/8739630985

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قشنگم .اگ بین دوستات و اشناهات کسی رو میشناختی ک حاجت سخت مهمی داره این لینک و بهش بده.اجرت با ...

من تل ندارم نمیشه اینجا بگین برای حاجت سخت و مهم چیکار کنم؟؟؟

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
من تل ندارم نمیشه اینجا بگین برای حاجت سخت و مهم چیکار کنم؟؟؟

ناحیه مقدسه رو دانلود کن درباره واقعیت کربلاست از زبان امام زمان میخای شماره بدم زنگ بزن توضیح بدم .اگ نه خودت شروع کن ب خوندن ب کسی تا حاجت روایی نگو خوابات تغییر می کنه ب جز من ب کسی نگو هیچ احدی

ناحیه مقدسه رو دانلود کن درباره واقعیت کربلاست از زبان امام زمان میخای شماره بدم زنگ بزن توضیح بدم . ...

ممنون عزیزم. درخواست دوستی دادم لطفا قبول کنید.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

همه ما زندگی میکنیم و همه ما زندگی میکنیم

زندگی میکنیم ...

زندگی میکنیم ...

و باز هم زندگی میکنیم ...

بگزار خودم را بگویم سالهاست که زندگی میکنم.

ولی چگونه زندگی میکنم؟

به چه دلیل زندگی میکنم؟

و در پایان کار زندگی را چگونه ادامه خواهم داد؟

زندگی کردن را دوست دارم یا خود خودم را؟ منظورم را فهمیدی حتما.

پس باید زندگی را برای خودم تعریف کنم. همه چیز در ابتدا به تعریف نیاز دارد.

از جملات پر از اصطلاح خوشم نماید. من به زبان خودم زندگی را تعریف میکنم.

زندگی من و هر انسان دیگری این است:

پیوندی بین من و خدا

مانند یک طناب  مانند یک نخ

مانند یک نخ حساس

همه ما این اتصال را داریم و این پیوند از ازل در هر انسانی وجود داشته

و حال که زنده ام اختیار زندگی به دست خودم است که این پیوند را قوی تر کنم و عمق بدهم

و یا متاسفانه آن را سست و سست کنم

و یا شاید مثل اکثر مردم با آن بازی کنم

آری بازی ؛ همه ما انسانها اهل بازی هستیم میپرسی چرا ؟

بیشتر فکر میکنم

وقتی کسی جز خدارا اطراف خود نمیبینم به پیوند خود با او ایمان می آورم ولی گاه گاه میشود که دیگر به قول خود عمل نمیکنم از خودم متاسفم

ولی یک چیز را صادقانه به او میگویم

خدایا دوستت دارم.

ناحیه مقدسه رو دانلود کن درباره واقعیت کربلاست از زبان امام زمان میخای شماره بدم زنگ بزن توضیح بدم . ...

دانلود کردم. چه جوری بخونم؟ روزی یکبار؟ چه مدت؟ بیشتر توضیح بدید ممنون می شم. درخواست دوستی دادم که ازتون بیشتر اطلاعات بگیرم

همه ما زندگی میکنیم و همه ما زندگی میکنیم زندگی میکنیم ...           زندگ ...

ما خوب یاد گرفتیم در آسمان مثل پرندگان باشیم و در آب مثل ماهیها،
اما هنوز یاد نگرفتیم روی زمین چگونه زندگی کنیم

https://daigo.ir/secret/8739630985

دانلود کردم. چه جوری بخونم؟ روزی یکبار؟ چه مدت؟ بیشتر توضیح بدید ممنون می شم. درخواست دوستی دادم که ...

عزیزم هرچقدر ک می تونی نیت کن هرچقدر ک برات راحته ولی سعی کن بفهمی چی می خونی دوست داشتی زنگ بزن بازم بپرس فقط خوابات تغییر می کنع ک خیلی مهمه ب جز من احدی نباید بدونه

عزیزم هرچقدر ک می تونی نیت کن هرچقدر ک برات راحته ولی سعی کن بفهمی چی می خونی دوست داشتی زنگ بزن باز ...

چشم عزیز دلم . شروع می کنم که بخونم. فقط یه سوال اون نماز آخرش رو باید از روی قرآن بخونم . سوره حشر و انبیا و همچنین قنوتیش رو اشکالی نداره از روی قران و از روی برگه (قنوت) بخونم؟