2777
2789
عنوان

تشک رویال

342 بازدید | 14 پست

دوستان من میخوام یه تشک دونفره بخرم در حد 700 تومن. دیروز رفتم یه جایی یه مدل داشت رویال 7 سال ضمانت میداد 650 تومن. در صورتی که یه مغازه دیگه چهار سال ضمانت رویال رو میداد 600 تومن. هر دوتا هم ضمانت نامه داشتن. میخوام بدونم از کجا باید تشخیص بدم که کدوم اصله؟ و اینکه تشک خوب با این قیمت چی پیشنهاد میدین؟

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

اینا رویال اصل نیستن

رویال اصل حداقل 2 یا 3 برابر این قیمت داره

فکر کنم اینها شرکتی هستن

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
اینا رویال اصل نیستن رویال اصل حداقل 2 یا 3 برابر این قیمت داره فکر کنم اینها شرکتی هستن

این شرکتی ها خوب نیستن دوستم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم من همین رویالو خریدم فکر کنم واس منم اصل نبود افتضاح بعد سه ماه فرو رفته فنراش زده بیرون.. ...

ای بابا... خب بعد این ضمانت نامه ای که روش داده پاسخگو نیست؟

این شرکتی ها خوب نیستن دوستم؟

نه خوب نیستن !

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

نه الکیه منم نمیدونستم اصل نیست اشتباهه ادم ی پول بزاره روش اصل بخره کمر ادمو داغون میکنه...

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

عزیزم ببین دیجی کالا ی فروش ویژه گذاشته تشک رویال از یک و خورده ای شده 700 اگه میتونی اونو بگیر

عزیزم ببین دیجی کالا ی فروش ویژه گذاشته تشک رویال از یک و خورده ای شده 700 اگه میتونی اونو بگیر

اونا اصلن دیگه؟ اخه الان نگاه کردم دیدم نوشته محصول رویال تهران

البته عزیزم من سمت خودم اوکی بود ولی سمت شوهرم چون وزنش زیاده فرو رفتو فنراش زد بیرون به این نکته ام توجه کن اگه همسرت سنگین وزنه

البته عزیزم من سمت خودم اوکی بود ولی سمت شوهرم چون وزنش زیاده فرو رفتو فنراش زد بیرون به این نکته ام ...

اهاااا... باشه گلم. دستت درد نکنه بابت راهنماییت