2777
2789
عنوان

درد زایمان

201 بازدید | 16 پست

من دهم تاریخ زایمانمه،قبلا زیر دل وکمرم میگرفت و ول میداد،ولی دوروزه که شدیدشده مخصوصادیشب که بیقرارشدم ولی خب الان بهترم،مطمینم باز چندساعت دیگه همینجوری میشه،هیچ ترشح خونی یا اب ندیدم،بنظرتون درد زایمانه یاهنوز زوده؟شما چقدر درد داشتین که به بیمارستان رفتین؟؟

🌱

عشقم زمان هاشو یادداشت کن

اگه منطمه

اگه هربار فاصله درد ها کمتر میشه

هربار شدتش بیشتر میشه

درد زایمانه

اگرنه کاذبه

التماس دعا موقع زابمان

انشالله ک سر موقع و با کمترین درد دنیا بیاد❤️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی تو کلاس گفتن اگه فقط زیر دل درد میکنه کاذبه

اگه دل و کمر باهم درگیر درد میشه زایمانه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عشقم زمان هاشو یادداشت کن اگه منطمه اگه هربار فاصله درد ها کمتر میشه هربار شدتش بیشتر میشه درد ز ...

وای خدایعنی دردداش ازاین بیشترمیشه،چشم حتمادعات میکنم گلم🌹

🌱

وای من الان هیجان زده شدمممممم

ووووی خیلی باید باحال باشه

دردش زیاده؟ حس انقباض نداری؟ 

من دو ماه دیگه زایمانمه😭

سعی کن موقع درد تنفس شکمی بری

نفس عمیق بکش و شکمتو باد کن

وقتی نفستو فوت میکنی شکمتو جمع کن

وای من الان هیجان زده شدمممممم ووووی خیلی باید باحال باشه دردش زیاده؟ حس انقباض نداری؟  من د ...

اره دیشب خیلی زیادبودو یه سره خودمم باورم شدکه میخام زایمان کنم،مامانم جوشانده داد بهترشدم،ولی الان دوباره داره شروع میشه،بیشترهم به واژن فشارمیاد،نمیدونم برم بیمارستان علاف میشم اگه موقع زایمانم نباشه،یابرم

🌱

اره دیشب خیلی زیادبودو یه سره خودمم باورم شدکه میخام زایمان کنم،مامانم جوشانده داد بهترشدم،ولی الان ...

نهههههه نریا

الان یکی هست کنارت باشه

من زایمان نکردم تاحالا ولی زایشگاه بستری شدم

ی عالم تخته ک هیشکی کاری ب کار اون یکی نداره

چند ساعت تمام باید رو تخت بمونی درد بکشی 

الان پیش مادر و همسری راحتی 

بذار هر وقت فاصله درد ها خیلی کم شد برو

هر وقت هر 5 دقیقه شدن

الان تو خونه ورزش کن

راه برو

آهنگ بذار خودتو بچرخون تا بچه سریع تر پایین بیاد