m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان مرخصی زایمان 159 بازدید | 23 پست سلام کسی هست که مرخصی شیش ماهه رو نه ماهه کرده با شه میشه کمکی بهم بکنید ممنون با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/10/02 | 08:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنایم عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1399 باید بری دیوان عدالت اداری شکایت کنی خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 باید بری دیوان عدالت اداری شکایت کنی چه جوری یعنی چی بگم ؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شهریوری30 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 1251 باید بری دیوان عدالت اداری شکایت کنی از تامین اجتماعی یا اداره ای که توش کارمیکنیم باید شکایت کنیم ؟...منم 4ماه مرخصی زایمان هستم.
حنایم عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1399 مگه مرخصی الان 9 ماه نیس؟ نه فقط برای شرکت های دولتی 9 ماه هستش برای شرکت های خصوصی 6 ماه هستالبته چون مجلس تصویب کرده که همه 9 ماه بگیرن اگه برید دیوان عدالت اداری از تامین اجتماعی شکایت کنید 9 ماه میکننش خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
حنایم عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1399 از تامین اجتماعی یا اداره ای که توش کارمیکنیم باید شکایت کنیم ؟...منم 4ماه مرخصی زایمان هستم. نه عزیزم از تامین اجتماعی باید شکایت کنی که قانون رو نصفه نیمه اجرا میکنه خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
حنایم عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1399 چه جوری یعنی چی بگم ؟ برو دیوان یه شکایت نامه تنظیم میکنیچون مراجعه کننده برای این مورد زیاد دارن تا بهشون بگی برای چه کاری اومدی خودشون راهنماییت میکنن تا مرحله ی آخرخیلی دوندگی نداره من چون خودم توی قسمت مالی شرکت هستم در جریانم که خیلی از همکارهام این کارو کردن خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
شهریوری30 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 1251 نه عزیزم از تامین اجتماعی باید شکایت کنی که قانون رو نصفه نیمه اجرا میکنه مرسی عزیزم.منم شرکت خصوصی هستم...از تامین اجتماعی پرسیدم گفت باید بری دیوان عدالت اداری از خودشرکتتون شکایت کنی..
حنایم عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1399 مرسی عزیزم.منم شرکت خصوصی هستم...از تامین اجتماعی پرسیدم گفت باید بری دیوان عدالت اداری از خودشرکتتو ... آخه پول مرخصی زایمان رو که شرکت نمیده تامین اجتماعی میده خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 برو دیوان یه شکایت نامه تنظیم میکنی چون مراجعه کننده برای این مورد زیاد دارن تا بهشون بگی برای چه ک ... ممنونم عزیزم متن شکایت چیه یعنی من میخوام بعدش بیمه بیکاری بگیرم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شهریوری30 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 1251 بعداز 6ماهگی باید برم دیوان عدالت اداری یاقبلش ...من الان 4ماه مرخصی زایمان هستم
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 بعداز 6ماهگی باید برم دیوان عدالت اداری یاقبلش ...من الان 4ماه مرخصی زایمان هستم نمیدونم منم الان مرخصی هستم برای ماه بعد پرسیدم اما در طول مرخصی میگن میشه رفت با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شهریوری30 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 1251 ممنونم عزیزم متن شکایت چیه یعنی من میخوام بعدش بیمه بیکاری بگیرم منم میخوام بعدش نرم..یه بنده خدایی بهم گفت بعداز مرخصی زایمان حتما باید 3ماه بیمت واریز بشه بعدش میتونی واسه بیمه بیکاری اقدام کنی.
شهریوری30 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 1251 آخه پول مرخصی زایمان رو که شرکت نمیده تامین اجتماعی میده مرسی عزیزم...