2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوستم ۴ساله داره طبیعی جلوگیری میکنه

منم 6 ساله طبیعیه......هر وقتم تصمیم گرفتم به بارداری باردار شدم....الانم که یه پسر دارم دیگه بچه نمیخام بازم طبیعیه روشم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
تیکرم برا خودم نیس خودم بچه دار نمیشم  قرار بود یکی بچشو بهم بده ولی منصرف شد اینم مال اونه&nb ...

عزیزم مشکلتون چیه

اگه دوس دارید جواب بدید

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

منم یسالو سه ماهه طبیعی ام حامله نشدم هنوز

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
کا ند وم.من حتی بااین روشم باردارشدم ...دیگ اگ طبیعی جلوگیری کنم فکرکنم سالی یه بچه بیارم😥

خوش به حالت. کاشکی جات بودم . من 8 ساله که منتظرم

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
عزیزم استرس این ک داخل واژن نریزه از اون لحاظ ب خدا دکترم گفت من بی تقصیرم حالا شما چرا انقد نارا ...

من از شما ناراحت نیستم. 

از این دکترهای مزخرف که کلی اراجیف تحویل میدن.