2777
2789
منم تخمک اهدایی گرفتم اما فعلا فریزه تا شرایط ام جور بشه. همون بار اول انتقال گرفت؟ استراحت هم داشتی ...

ایشالله بار اول مثبت میشه عزیزم

استرس نداشته باش، به خودت برس که سال بعد نی نی به بغل بیای تاپیک بزنی

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
ایشالله بار اول مثبت میشه عزیزم استرس نداشته باش، به خودت برس که سال بعد نی نی به بغل بیای تاپیک بز ...

امیدوارم . انشا.... با این همه هزینه و استرس فقط دوتا جنین دارم اگه نگیره دیگه شوهرم راضی نمیشه همکاری کنه و این حسرت تا آخر عمر برام می مونه.

دعاکنید که خدا جوابم رو بده. انشا... شما هم به آرزوی دلت برسی گلم

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تخمک اهدایی گرفتم اما فعلا فریزه تا شرایط ام جور بشه. همون بار اول انتقال گرفت؟ استراحت هم داشتی ...

به سلامتی. ما هم وقتی تخمک گرفتیم و تلقیح شد فریز کردیم. تا رحم اجاره پیدا بشه. چند وقتی فریز بودن. در ضمن خیلی از دکترها فرش انتقال نمیدن.

به خودم انتقال ندادن. من رحم اجاره کردم.

استراحت خاصی نداشت.

به سلامتی. ما هم وقتی تخمک گرفتیم و تلقیح شد فریز کردیم. تا رحم اجاره پیدا بشه. چند وقتی فریز بودن. ...

دکتر منم فرش انتقال نمیداد. در ضمن من پرولاکتینم خیلی بالا بود و الان زیر نظر دکتر غدد هستم تا کنترل بشه بعد برم برای انتقال. دعا کنید همون بار اول بگیره چون دیگه جنین ندارم.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
دکتر منم فرش انتقال نمیداد. در ضمن من پرولاکتینم خیلی بالا بود و الان زیر نظر دکتر غدد هستم تا کنترل ...

انشااله میگیره.

درمان و غدد و دکتر و .... خیلی مهمه.

اما مهمترین عامل به نظر من آرامش خود فرده. استرس اصلا جنین رو دفع میکنه. به نظرم. 

امید به پروردگار