2777
2789
انشالله که شما هم نتیجه میگیری دوستم

مرسی عزیز انشالله من ماه پیش پنج روز عقب انداختم اما پری شدم ااین ماهم سونو دادم چهارتا فلوکل 20/18 همش همین سایزی بود داشتم یعنی 26 اذر سونوم بود همون شب امپول زدم امیدم ب خداس انشاالله هممون نتیجه بگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز انشالله من ماه پیش پنج روز عقب انداختم اما پری شدم ااین ماهم سونو دادم چهارتا فلوکل 20/18 ...

پس انشاله که حتما نتیجه میگیری من با یه فولیکول امیدم به خداست انشالله که این نی نی خوشگلماون میان و کلی شادتر میشیم 

منم زدم دومین دفعه جواب گرفتم ولی پوچ شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اها ک اینطور خودتون وضعیت فلوکلاتون چطور بود؟

باراولی که گرفتم با امپول فولی هام ۱۷.۱۹ بود بقیه مواردم هرماه دوتا سه تا با امپول دارو فولی های ۲۰ ۲۲ ۱۹ اینجوری داشتمhcgبه بارداری کمک نمیکنه که تخمک رومیترکون تا تخمک با اسپرم بهم بچسبن تخمدان تنبل کارکنه تبدیل به کیست میشه فولی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
مرسی عزیز انشالله من ماه پیش پنج روز عقب انداختم اما پری شدم ااین ماهم سونو دادم چهارتا فلوکل 20/18 ...

عزیزم شما باچه داروهایی اینهمه فولی داشتی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

استرس درد اصلی من بود استرس نداشته باش اینجا یه نفربافولی ۱۵ باردارشده بود یکی هم نزدیک ۸ فولی عالی داشت هیچی به هیچی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
همون ماه یا کشیده ب ماهای دیگه؟

الان 19ماهه مصرف میکنم. هیچ خبری نیست. 

هرکسی1جور دیگه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
خودم بدون دارو دوتا داشتم اما فقط قرص اسید فولیک میخوردم الانم دارم زینک و یدوفولیک میخورم

ان شاءالله ک نتیحه میگیری😊❤