2777
2789
عنوان

شهلا جاهد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 124 پست
الان سرچ زدم گوگلو🤣🤣🤣🤣ناموسا صد رحمت به ناصر...حافظ که خیلی داغونتره

چقد آدم میتونه کثیف باشه خداااااا. بی بند و باری تو زندگی این آدم مشهورا موج میزنه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
چقد آدم میتونه کثیف باشه خداااااا. بی بند و باری تو زندگی این آدم مشهورا موج میزنه

کاش واقعا این ضرب المثل واقعیت داشت....سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چرا وکیل ندارن خووشون میحرفن؟

چون میخواستن اقرار ازش بگیرن باید حتما خودش می اومده و حرف وکیل از طرف موکل قابل قبول نیست. وکیل فقط میتونه دلیل و مدرک برای حرف موکلش بیاره

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
یعنی به لاله تجاوز هم شده پس دیگه چیکارش داشتن بیچاره رو  اگه میخواستن بکشنش  بچه هاش ک ...

بدترین قسمت ماجرا وقتیه که پسر بزرگه از مدرسه میاد خونه و جسد مامانشو میبینه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
کاش واقعا این ضرب المثل واقعیت داشت....سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره

همچینم بی گناه نبوده. آوار شده تو زندگی یکی دیگه زندگیشو داغون کرده.یعنی چی نصف شب زنگ بزنی! رابطه شم خدا میدونه چطور بوده. اون ناصر معلوم نیست برا فرار از اتهام رابطه نامشروع الکی گفته باشه صیغه ش کردم. بعدم که جنین رو کشته

همچینم بی گناه نبوده. آوار شده تو زندگی یکی دیگه زندگیشو داغون کرده.یعنی چی نصف شب زنگ بزنی! رابطه ش ...

هرچی حداقل حقش اعدام نبود همون نه سال حبس و شلاق اوکی بود

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

https://www.google.com/search?q=حافظ طاحونی&client=firefox-b-m&prmd=imvn&sxsrf=ACYBGNT0d ...

دروازه بان شایسته!!!!!!! زااااااررررررت