2777
2789
عنوان

شهلا جاهد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 124 پست
بچه ها حافظ کیه پس

احتمالا همونه که به لاله تجاوز کرده و کشتش. دوست ناصر بوده

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
نمیدونستم کیه یدفعه نصفه شبی یه ماجرای مهیج واقعی با یه قاتل زبون دراز 

🤣🤣🤣🤣 سالی چند بار اینجا تاپیکاش هست چوطو ندیدی

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابروهای کمونش😬شایدم دماغش🤣🤣🤣ولی خود شهلا تو فیلم دادگاهش گفت ناصر قیافه نداره عاشق متانتش شدم ان ...

فقط بیچاره زن اولش هم ناصر هم شهلا هردو پست بودن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
احتمالا همونه که به لاله تجاوز کرده و کشتش. دوست ناصر بوده

اگه دوستش باشه که شهلا مرض نداشته گردن بگیره بنظرن داداش شهلاس آدم واسه نزدیکترین کسی که داره میره زیر تیغ

نمیدونستم کیه یدفعه نصفه شبی یه ماجرای مهیج واقعی با یه قاتل زبون دراز 

منم همینطور😂😂😂😂 همچنان دارم میخندم به جمله ت و توصیف حال خودم

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
فقط بیچاره زن اولش هم ناصر هم شهلا هردو پست بودن

ولی هنوز ته دلم برای شهلا میسوزه😅گناه داشت بنظرم درسته لاله مظلوم بود ولی مقصر اصلی اون ناصر ذلیل شده هوس بازه

چجوری فهمیدن اینو بازداشت کردن خودش رفت خودشو معرفی کرد؟ فیلمای خصوصیش قاعدتا باید دست نزدیکانش با ...

تو بازجویی از ناصر اون شهلا رو معرفی میکنه و پلیس دستگیرش میکنه و تو چند مرحله بالاخره شهلا به قتل اعتراف میکنه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
اگه دوستش باشه که شهلا مرض نداشته گردن بگیره بنظرن داداش شهلاس آدم واسه نزدیکترین کسی که داره میره ز ...

من فکر کردم ناصر خواسته کار حافظو ماست مالی کنه که به زنه گفته گردن بگیر. تو کپشن گفته حافظ طاحونی دوست ناصره

من فکر کردم ناصر خواسته کار حافظو ماست مالی کنه که به زنه گفته گردن بگیر. تو کپشن گفته حافظ طاحونی د ...

عه نخوندمش عجب کثافط بیغیرتیه خاک برسر اون سومی خر که اومده زن اون ....شده

یعنی به لاله تجاوز هم شده پس دیگه چیکارش داشتن بیچاره رو  اگه میخواستن بکشنش  بچه هاش ک ...

آره تو آخر قسمت دوم دادرسه میگه مایع منی تو واژنش بوده و آثار تجاوز مشهوده

اینا چرا وکیل ندارن خووشون میحرفن؟

نمیدونم لابد خودش نخواسته اگه متهم نخواد بگه خودش دفاع میکنه نداره ولی وقتی متهمو احضار میکنن وکیلش نمیاد حرف بزنه که