2777
2789
عنوان

شهلا جاهد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5681 بازدید | 124 پست

فک کنم وقتی شوهرش بهش گفت اعتراف کن دیگه گردن گرفت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیامرزه کسی واقعیتو نمیدونه برا همینم مسگم بیامرزه  ولی به نظرم یکم اوضاع روحی مساعدی نداش ...

فیلمو دیدم بنظرم اصلا مظلوم نبود توی فیلمی که سیدی ساخته اصلا اینجوری نبود😑اره انگار مریض روانی بوده

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

انگار ناصر محمد خانی بهش گفته تو قتلو گردن بگیر، من رضایت میدم،، اما اینکارو نکرده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من ی مدت فکر میکردم بی گناهه و براش ناراحت بودم ولی بعدا متوجه شدم که کار خودش بوده ... 

از کجا متوجه شدی؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من ی مدت فکر میکردم بی گناهه و براش ناراحت بودم ولی بعدا متوجه شدم که کار خودش بوده ... 

بنظرم هنوز معلوم نیست حتما همدست داشته

همسردوم فوتباليست معروف بود كه همسراول اسمشون لاله سحرخيزان بود به قتل رسوندحالااون فوتباليست ازدواج كرد وپسرش بدنيا اومده واون بچه ها از زن اول بزرگ شدن همسرجديدشون هم خيلي جوون هستن

از کجا متوجه شدی؟

تو فیلمای اینستا دیدم گفتم چقد مظلومه بخاطر عشقش رفت قتلو گردن گرفت امشب تو اینستا فیلمای دادگاهو دیدم هنگ کردم عصن رسما داشت قاضیو میخورد اصلانم ناراحت نبود همش پوزخند میزدو مادر لاله رو با تمسخر نگاه میکرد😑انگار خوب کرده دلش خنک شده