2777
2789
عنوان

مادرشوور

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما به مادر شوهرت خبر بارداریتو ندادی😐توقع داری کمک حالت باشه ؟

شاید همون قدر که شما دلیلی داشتی برای نگفتنه خبر بارداریت,ایشونم دلیلی داره برای نپرسیدن

❤️

تو هم از اون زرنگترررر باش و با یه جعبه شیرینی حالیش کن که حامله ای و کمک لاززززم

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
همینجوری یه هو بگم من حامله ام؟نباید اون یه سوال کنه تو چته؟اصلا چرا مریضی؟چرا همش میری زیر سرم؟داری ...

من که کار اونو تایید نمیکنم

ولی خب موضوع حاملگی رو همه یه هو به خانواده ها خبر میدن دیگه، از قبل که باهاشون هماهنگ نمیکنن

بگو بهش.. همسرت بگه.. شیرینی بخره و خبر خوب رو بده...

تا زمانی که نگفتید اگه اون بپرسه هم ممکنه حس فضولی دست بده

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

همونطور ک عروس تو خونه مادرشوهر وظیفه ای نداره برای کارکردن و هرکاری کنه لطفه مادرشوهرم خونه پسرش وظیفه ای نداره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
همینجوری یه هو بگم من حامله ام؟نباید اون یه سوال کنه تو چته؟اصلا چرا مریضی؟چرا همش میری زیر سرم؟داری ...

اره مگه مقدمه میخواد خبر بارداری و نوه دار شدن رو دادن😄؟!
مثلا
 وقتی دونفری هستین دوتا چایی بریز ببر کنارش بشینین حرفای خانومانه 😄زدن
بعد بحث رو بکش به اینکه مامان جون شما وقتی همسرم رو باردا بودی ویار به چی داشتی؟ 😄بعد بگو آخه من به فلان چی ویار دارم

یا محترمانه ازش خواهش کن توی کارا کمکت کنه

چرا سخت میگیرین واقعا اکثرا؟ شما مادر نی نی هستی,اون خانم مامان بزرگش,بخاطر نی نی هم که شده سعی کن روابط بهتری داشته باشین

❤️