2777
2789
یهو قطع نکن دیگه  اولا ببین دکتر تشخیص داده که درمانت کامل شده که قطع کنی بعدشم زیر نظر دکتر ...

عزیزم دکترا اینطور قطع میکنند که کم کم  قطع میکنن درسته؟؟! آخه من این کار و کردم البته سر از خود اما همش کارم گریه بود. یا جایگزین ميدن به چه صورت 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو میده خیلی ضعیف ترازاین بعد ضعیفروکمکم کمش میکنه و بعد قطع

بعد تو اون مدت که دارو ميده حال آدم بد نميشه؟؟؟ 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

عزیزان یه پیشنهاد دارم واستون حتما حتما ازمایش کمبود ویتامین های موجود در بدنتون بدید به طور کامل.

اما خواهشا خودتون وابسته به قرص نکنید دو فردای دیگه الزایمر میگیرید اروم اروم کم کنید بعد بدون قرص بخوابید ببینید چقدر لذت بخش

خاله ی من سرترالین میخوره بعضی وقتا انقد شنگوله دیونمون میکنه .همش پی قرصه ترمادولو ترکش دادیم به زور

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
عزیزم دکترا اینطور قطع میکنند که کم کم  قطع میکنن درسته؟؟! آخه من این کار و کردم البته سر از خو ...

منکه نمیدونم شما تو چه مرحله از درمانی

ولی معمولا اگر درمانت کامل شده باشه

آروم کم میکنه

مثلا هفته اول یه روز در میون دوز کامل و نیم دوز

هفته دوم کل هفته نیم دوز

هفته سوم یه چهار و نیم یه روز درمیون

و الی آخر تا یک یا دوماه بسته به میزان دوزت

The trouble is you think you have timeBuddha

سرترالین بخور

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
لچه هاشماچندسالتونه؟ پس چرامنوول کنن دوس دارم دائم عین خرس بخوابم؟

منم اینجوریم

خواستم بگم ترسیدم دعوام کنن

من همیشه ی خدا خسته و خوابالودم دلم میخواد زبان بخونم ولی همش خوابم میاد ساعت تقریبا یک دو شب میخوابم تا ۹_۱۰ صبح ظهرم دو ساعت یه وقتایی شده سه ساعت میخوابم ینی عمرم به خواب گذشت بهش فکر میکنم افسرده میشم😭😭😭