2777
2789
بخاطر بچه هام رفتم دکتر و دارو میخورم که بتونم سرپا باشم  دیگه...تفریحی نخوردم که مجبور شدم و ا ...

عزیزم من چون شوهرم درگیره متادون هست روزی ۱دونه هن میخوره ولی خیلی داره اذیت میشه دوست ندارم بدترازاین بشی خاهشا کمش کن

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه ها منم بخاطر پانیک سیتالوپرام میخورم دوست دارم ترک کنم اما نميشه بعد از چهار روز نخوردن عصبی میشم همش گریه میکنم راهکار دارین

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
آره دوتا بچه دارم نمیتونم زیاد ریسک کنم ته عشق و حالم همین آخر شبا با قرصه

مثل خودمی😐

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺
بچه ها منم بخاطر پانیک سیتالوپرام میخورم دوست دارم ترک کنم اما نميشه بعد از چهار روز نخوردن عصبی میش ...

یهو قطع نکن دیگه 

اولا ببین دکتر تشخیص داده که درمانت کامل شده که قطع کنی

بعدشم زیر نظر دکتر آروم آروم طی دو سه ماه نه اینکه یکدفعه بذاری کنار

خطرررناکههه

The trouble is you think you have timeBuddha
مگه بری دکتر جایگزین بده

خوب بعد به اون یکی دارو.وابسته نميشم؟؟؟ کلا چطور داروی اعصاب ترک ميشه بچه ها 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
خوب بعد به اون یکی دارو.وابسته نميشم؟؟؟ کلا چطور داروی اعصاب ترک ميشه بچه ها 

دارو میده خیلی ضعیف ترازاین بعد ضعیفروکمکم کمش میکنه و بعد قطع

دخترباید قرتی باشه باهر اهنگی زرتی پاشه   
اگه اینجوریه که برات متاسفم😂

خودمم خیلی برای خودم متاسفم😲😁😁😁😁

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺