2777
2789
من لرزش بدن گرفتم مال همینه؟

یا خدا نمیدونم 😭😭😭😭

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای منم از دیروز نخوردم بندم یه دفعه خیلی میلرزه همه میگن داری سرما میخوری ولی فکر کنم بخاطره زول ...

شک نکن همونه

اگه میخوای ترک کنی یه دفعه نذار کنار یا برو دکتر یه خیلی آرون طی یکی دوماه قطعش کن

The trouble is you think you have timeBuddha
آلپرا هم آرامبخشه کلونازپام و لورازپامو و زولپیدم خواب آورن

مطمئنی؟من ک باهاش بیهوش میشدم البته دزهای بالا...

بدترینم زولیپیدم ک انداختمش دور انقدر ک بهم نمیساخت و بیشتر توهم اور بود تا خواب اور

منم نمیدونم چرا الپرازولام هیچ اثری نداره مامانم نصف میخوره خابش میگیره من یکی میخورم اصلا نمیدونم چ ...

براهرکسی فرق. داره ولی الپرازولام میگن داخلش تریاک داره 

دخترباید قرتی باشه باهر اهنگی زرتی پاشه   
منم زولپیدم 😔 لطفا نخورید مگر در شرایط خاص

اگر نخورم قشنگ ۳روز بیدارم

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺
شک نکن همونه اگه میخوای ترک کنی یه دفعه نذار کنار یا برو دکتر یه خیلی آرون طی یکی دوماه قطعش کن

اره حتما اون حال لعنتی ک میده ادم خوشش میاد😔

خیلی بده فک کن باشوهرمم قهرودعوایی هم نمیگف توچرا انقد خوابی بیشور 

خخخ من جوری خوردم شب تولدم بود تو هتل دوتایی...فکر کن ۳ساعت رستوران هتلو دربست کرده بود...جوری ابرومون رفت از بس بالا اوردم ک فکر میکردن مستم...دیگه اون هتل نرفتیم😂😂😂

ی بارم ک خراب کاری کردم ناجور نگم بهتره

اخه نمیتونم بخوابم دارم روانی میشم سه ماهه

منم همینطورم اگر بخورم 5صبح میخوابم ۱۰ صبح بیدارم اگر نخورم کلا بیدارم