2777
2789
عنوان

ناخن

81 بازدید | 11 پست

دوستان من میخوام ناخن طبیعی خودم فقط مرتب باشه و استحکامش بره بالا و این که یه طرح خوشگل زده بشه روش، الان من چیکار باید بکنم راهنمایی کنید لمینت لاک زل ژلیش کاور دقیق فرقشون نمیدونم

یه جایی مثلا قیمت زده 

لاک ژل شروع از ۳۵

ژلیش بی زنگ ۴۰

ژلیش رنگی شروع از ۵۰ 

تفاوت اینا چیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

می تونی برای استحکام بیشتر ناخن هات البته اگه حوصله داری ۲۰ دقیقه ناخن هاتو بزار توی آبلیمو 

هر روز؟ واقعا جواب میده؟برای رشدش چی؟

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
هر روز؟ واقعا جواب میده؟برای رشدش چی؟

برای من که جواب داده 

آره هر روز ۱ الی ۳ هفته تا وقتی نتیجه دلخواهتو به دست بیاری 

من امتحان نکردم ولی برای رشد ناخن میگن روغن زیتون خوبه یک ربع ناخن هاتو بزاری توش البته من شنیدم روغن زیتون گرم 

برای من که جواب داده  آره هر روز ۱ الی ۳ هفته تا وقتی نتیجه دلخواهتو به دست بیاری  من ام ...

اره روغن زیتون رو امتحان کردم نتیجه هم گرفتم عالیه ولی باید مداوم بذاری دیگه

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره