2777
2789
   خدایی خطرناک ترین کار درد و دل با قوم شوهره .‌اونم از نوع جاری

انگار تفنگ پرو بدی دستشون 😐 بعد اعتماد کنی که نمیزنن 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در ضمن تو اون زمان مادر شوهرم منو با دوتا بچه هاش گذاشت ۱۰ روز رفت کربلا فکر کنین زن حامله با دو تا ...

قشنگ سوارت شدنا 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد و به من گفت که فلانی(خواهر شوهرم) میگه بچش مثله داداشش میشه بعد میشینه میگه تقصیر ما بوده که من هنوزم که ۲ ماه از ماجرا میگذره داغ دلم آروم نشده و مطمئن شدم این حرف خود جاریم بوده چون چند وقت پیش هم بچش به من گفت داداشت مغز نداره معلومه خیلی برادر منو مسخره میکنن همون روز من تشنج کردم

انگار با قایق سوراخ بری دریا    

انگار با یه عقرب دست بدی 

نوبت شماست 😁

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد ...

منم داییم سر یه تصادف مریض شد واقعا بعضی آدما رو باید...لااله الا الله

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد ...

عزیزم شما خواه ناخواه زیاد وارد حرف پشت سر خانواده شوهرت شدی و با جاریت نباید درد و دل میگردی الانم اگه اشنی کردی یه سلام و وسلام. 

روانشناسی کودک

😐 خدایا چی خلق کردی

چطور دلشون میاد چقدر سنگدل آخه 

بخدا الان که دارم اینو براتون مینویسم تمام صورتم از اشک خیسه...تا من باردار شدم همه جا پر کرده بچه ی این به دنیا بیاد بچه ی منو میزارن کنار آخه این طفل معصوم چیکارتون کرده بود که عزمتونو جزم کرده بودین  با داستانا و اعصاب خوردیا بلایی سر بچم بیارین..خدا از خواهر شوهرمم نگذره که نگفت این حرفارو بهش نزنم الان وقتش نیست اما با وقاحت تو صورتم نگاه کرد و گفت با اینکه اون حامله بود من نذاشتم آب تو دلش تکون بخوره و چقدر به بچش که به دنیا اومده محبت میکنم

انگار با کاندوم سوراخ بخوای جلوگیری کنی😄😄😄 تماااااام

شما به دلیل رعایت نکرد شئونات اسلامی از این دور مسابقات حذف شدی 😂