2777
2789
عنوان

من نزدیکای ...

147 بازدید | 10 پست

پریودیم ک میشه خیلی همش افسرده میشم

حس میکنم شوهرم بده بداخلاقه و اینا

ولی توخالت عادی خیلی مرد خوبیه بنظرم

واقعا الان تواین حالتم چون نزدیک پریودمه دگ واقعا دارم کلافه میشم

هرجی ازخوبیاش بگم کمه واقعا نمیدونم چمع:/

چیکار کنم اخه....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه اینطورن..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

طبیعیه.. دچار سندروم قبل قاعدگی میشی تو نت سرچ کن بیشتر اطلاعات دریافت میکنی... گرمیجات زیاد بخور.. امپول نوروبیون بزن... ویتامین ب بدن کم شه عصبانیت طرف زیاد میشه.... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
همه اینطورن..

الان مثلا همش حس میکنم دوسم نداره درصورتی ک میدونم داره ها

دنبال ایراد میگردم و بهونه ک بگم اهان دیدی انجامش نداد پس‌دوسم نداره

حالا وقتی خوبم خیلییی حس میکنم دوسم داره 

الان ارم دق میکنم😐

طبیعیه.. دچار سندروم قبل قاعدگی میشی تو نت سرچ کن بیشتر اطلاعات دریافت میکنی... گرمیجات زیاد بخور.. ...

عصبی نمیشم 

به شوهرم گیر میدم

خیلی دوسم داره ها ولی نزدیکای پریودی حس میکنم دوسم نداره

حالا بدبخت نسبت به همه مردا خیلییی یبیشترمحبت میکنه خیلی بیشتر اخساساتیه ولی نمیدونم چرا اینطوری میشم منتظر بهانه ام

الان مثلا همش حس میکنم دوسم نداره درصورتی ک میدونم داره ها دنبال ایراد میگردم و بهونه ک بگم اهان دی ...

ببین ایناطبیعیه...فقط سعی کن زیادحرف نزنی بزن به بیخیال وگرنه دلخوری پیش میادالکی 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
نمیتونم بیخیال باشم دلم میخواد بهش بگم😡

بنظرم هیچی حرفی نزن فقط بگوبغلت کنه .

عصبی نمیشم  به شوهرم گیر میدم خیلی دوسم داره ها ولی نزدیکای پریودی حس میکنم دوسم نداره حالا ...

علتش همونه.. یا باید بری بیرون و تفریح و گرمیجات مصرف کنی یا سرگرم کنی خودتو ک بهش گیر ندی.. خلاصه ک خودتو از این ورطه بکش بیرون سرانجام نداره😅😜😁

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل