2777
2789
عنوان

ادرس سونوگرافی خوب در اصفهان

1131 بازدید | 12 پست

سلام خانما من برا سه شنبه نوبت سونو ان تی دارم یه جای خوب ک سونو خوب بگیره تو اصفهان اگ سراغ دارین ادرس وشماره تلفنشو بدین بهم‌ممنون

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

سلام عزیزم.خانم دکتر سمانه اعتزازیان.بزرگمهر.روبروی بیمارستان صدوقی.ساختمان آمیتیس.طبقه ی دوم.ایشون جدیدترین دستگاه سونوگرافی را دارن.عضو اتحادیه ی پزشکی اروپا هستن.خیلی خوش اخلاق و با انصاف و باسواد.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.خانم دکتر سمانه اعتزازیان.بزرگمهر.روبروی بیمارستان صدوقی.ساختمان آمیتیس.طبقه ی دوم.ایشون ...

شماره تلفن از مطبشون داری نوبت دهیشون چطوره

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

در ضمن من اصلا غربالگری را قبول ندارم و واسه بچه هام انجام ندادم.فقط هزینه ی بیخودی.اینا نقشه های دشمن هست واسه نابود کردن نسل ما ایرانیها.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

در ضمن من اصلا غربالگری را قبول ندارم و واسه بچه هام انجام ندادم.فقط هزینه ی بیخودی.اینا نقشه های دش ...

اخه ادم‌میترسه واقعا یه چیزای میبینه

عزیزم الان نمیتونم بهتون شمارشو بدم.تو اینترنت هست.

سونوگرافی شفا اول شیخ صدوق03136226001

همون روز نوبت میدن تو ان تی جنسیت هم میگن؟دکترش خانومه؟

همون روز نوبت میدن تو ان تی جنسیت هم میگن؟دکترش خانومه؟

والا نمیدونم گلم دکترش خانمه یا آقا

نوبت دهیشون بد نیست

بله اگه نی نی سازگاری نشون بده و شیطونی نکنه ک البته اونم ۱۰۰ درصد نمیشه اعتماد کرد

اخه ادم‌میترسه واقعا یه چیزای میبینه

سونو گرافی دکت احتیاط کار که معروفه 

سونو گرافی دکتر جواد فرخی هم که همینطور 

تا توی سایت بزنی اسم و ادرس و شمارش میاد

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

عزیزم توکلت وقتی بخدا باشه از هیچی نمیترسی.