2777
2789
مبارکه عزیزم😘من هفته۵رفتم ساک وکیسه زرده دیده شد واسه قلب هفته ی ۸گف بیا

به سلامتی... اونقدر لذت بخشه دوست دارم هرهفته برم سونوگرافی اما پولشو ندارم😁😁😎

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی... اونقدر لذت بخشه دوست دارم هرهفته برم سونوگرافی اما پولشو ندارم😁😁😎

مرسی عزیزم.خخخ الهی 😍سونوی زیاد ضرر داره نری بهتره😁حالت تهوع وویار داری؟من خیلی حالت تهوع ویار دارم حتی آبم نمیتونم بخورم شماام اینجوری هستین؟

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
مرسی عزیزم.خخخ الهی 😍سونوی زیاد ضرر داره نری بهتره😁حالت تهوع وویار داری؟من خیلی حالت تهوع ویار دار ...

اره بابا داغونم... همین الان از دستشویی میام... یه پام تو دستشوییه یه پام تو خونه... از بس تهوع دارم..پس کی خوب میشیم😭😭😭 هیچی نمیتونم بخورم... مادرشوهر بنده خدام همش غذا برامون میاره همش خجالت میکشم 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
اره بابا داغونم... همین الان از دستشویی میام... یه پام تو دستشوییه یه پام تو خونه... از بس تهوع دارم ...

واای خیلی بده من فقط موز میخورم با کاهو باهمینا زندم😂

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡