2777
2789
عنوان

قند خون

75 بازدید | 18 پست

سلام.من یه مدت قند خون ناشتام تو مرحله پیش دیابت بود هر کاری کردم نرمال نشد.. دکترمم اصلا توجهی نکرد به قند خونم نمی‌دونم چرا. حالا بعد ماهها که قند خون آزمایش ندادم با دستگاه قند خون ساعت هفت بود قندمو اندازه گرفتن 178 بود..به نظرتون این یعنی دیابت؟ 

اره احتمالش هست ولی خیلی بالانیست حتما برو دکتر

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه ماه پیش قند ناشتام ۱۸۰ بود الان انسولین میزنم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
ناشتا نیست..هفت بعد از ظهر گرفتم

ناشتا تو حتما بگیر اون مهمه

وقتی دکترم اهمیت نداد چطوری برم پیشش

اگه قند ناشتات خوب بوده سعی کن با رعایت کردن وورزش بیاریش پایینتر

وقتی دکترم اهمیت نداد چطوری برم پیشش

قحطی دکتره مگه..برو ی دکتر دیگه قند ناشتاتم اندازه بگیر ...متفورمین میده بهت اگه زیاد بالا نباشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
باشه.میدونم بالاست ولی

اگه پر نوشی وتکرر ادرار وخشک شدن دهان وبی حالی وبی رمقی دستاتو داری حتما پیگیری کن

علائم ندارم

خداروشکر.احتمالا زیاد بالا نیست ولی حتما پیگیری کن