2777
2789
عنوان

یه عده

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 53 پست
اها حذف تاپیک داری بزارم؟ 

نه دیگه تموم شد😂😂 دوستان دست به دست هم دادن تموم شددددد😁

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

مریمم من 20 گفدم قبلا. که.....  آری نفس و دلبررر و اینا دنبال میکنم

اوهوم 

مریم جون

میگم بعد ازاینکه به تاریخ عضویتت نگاه کردم،ناخواسته به پروف خودمم نگاه کردم با دیدن تعداد پست هام شوکه شدم😖😂😂😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@___harley__quinn____     برو پیج این  1000000 نوع تاپیک فان خفن میبینی گلم

آخی سوگول رو ک حرف نداش.این پستای قدیمیشونه درسته؟؟؟یا دوباره اومدن سایت؟؟؟؟اگه اومده باشن ک عالیه😍

@nazaniiiin     @nafasam1370     @mahiaa     @پلنگ_صورتی2 &n ...

منم هروقت تاپيك دورهمي ميزنم ميان پاچمو ميگيرن بعضيا😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من هرهارلی میبینم میزنم رو اسمش میبینم زده سوگل نیستم😕این رو هم اولش گفتم باز ازاسمش کپی کردن مونده بودن بره اسمشو بگیرنا😕رفتم دیدم ن تاپیک خودش بوده😂ممنونم ک یادم اوردین🌹

اوهوم  مریم جون میگم بعد ازاینکه به تاریخ عضویتت نگاه کردم،ناخواسته به پروف خودمم نگاه کردم ب ...

شما که خوبی 

50000

1000000 دیدم 

یه بار عکس. پروفت عوض نکردی؟ 

@nafasam1370   جونه دلم کجایی؟

بیدار شدی 

منم رفتم تپش خوابید خوابیدم وای چسبید 😍😍😍❤😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2790
2778
2791
2779
2792