2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
اره وقتی پیش دوستاشه میاد خودتو شاد نشون بده سرتو بکن تو گوشی بخند از خودت پذیرایی کن غذا درست کن بر ...

متاسفانه فعلا نامزدم وگرنه همینکارو میکردم تا فیها خالدون بسوزه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
متاسفانه فعلا نامزدم وگرنه همینکارو میکردم تا فیها خالدون بسوزه

اهه چه بد سعی کن الان تغییرش بدی چون شوهر من با تموم رفیق بازیش دوران عقد و نامزدی دور همه رو خط کشیده بود بجز من هیچکسو نمیدید همش پیشم بود و دوستاش میگفتن بابا این پسر رفیق باز به کل زن زلیل شده حتی شهر دیگه بود  شوهرم یساعت فاطله بود ولی هر عصر میومد‌اخر شب میرفت ولی بعد ازدواج رفیق بازی کمی داشت هفته ای ۶ شبش با من بیرون بود یه شب مجردی و خیلی اذیتم میکرد این موضوع بنظرم الان تغییرش بده تو نامزدی اینطوره دوروز دیگه بند نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهه چه بد سعی کن الان تغییرش بدی چون شوهر من با تموم رفیق بازیش دوران عقد و نامزدی دور همه رو خط کشی ...

عزیزم بنظرت چیکار کنم الان که نامزدم 

عزیزم بنظرت چیکار کنم الان که نامزدم 

باهاش واضح حرف بزن بگو من تحمل شوهر بچه ننه و رفیق بازو ندارم اکه میتونی خودتو تغییر بده اگه نه برو سراغ کسی که این ویژگیتو بتونه تحمل کنه من نمیتونم بگو اگه میخواستی مجرد باقی بمونی و عاشق رفیق بازی هستی چرا زن گرفتی و اینکه اگه نمیتونی از مادرت جدا شی و بچه ننه ای پس نمیتونی مسعولیت زندگی مشترک و تحمل کنی و من نمیتونم به عنوان پشتوانه و پدر فرزندام بهت تکیه کنم دوست دارم ولی  نمیتونم اینارو تحمل کنم نه تنها من هیچکس نمیتونه خواهش میکنم قبل ازدواجمون خودتو عوض کن که روزای اول زندگیمون نشه دعوا واعصاب خراشی 

باهاش واضح حرف بزن بگو من تحمل شوهر بچه ننه و رفیق بازو ندارم اکه میتونی خودتو تغییر بده اگه نه برو ...

همه اینارو گفتم میگه چرت نگو حوصله چرت و پرتاتو‌ندارم

چرا  اخه خیلی ناراحتم‌ازدستش دیگه‌کم‌اوردم نمیدونم به چی پناه ببرم

تو ک زندگیتو دوس داری باید با محبت و احترام به شوهرت بگی مشکلتو.... با حرف زدن مشکلات حل میشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تو ک زندگیتو دوس داری باید با محبت و احترام به شوهرت بگی مشکلتو.... با حرف زدن مشکلات حل میشه

خیلی باهاش صحبت کردم ولی انگاری گوشش بدهکار نیست