2777
2789
عنوان

دردودل

183 بازدید | 25 پست

دوستای خوبم  من تصمیم گرفتم با شوهرم سرد برخورد کنم بخاطر کارایی که میکنه منو نمیبینه بیش ازحد وابسته بودن به مادرش و رفیق بازیاشوو...

امروز از صبح بهش زنگ نزدم و میخام همینجوری ادامه بدم و بهش اهمیتی ندم بنظرتون کارخوبی میکنم یانه واقعا دیگه بریدم هیچ کاری  از دستم برنمیاد نمیدونم چیکارکنم 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش سیاست دوگانه رو ترجیح میدم، سیاست تنبیه و پاداش، اول سرد باشی با هر توجهش بهش چندبرابر محبت کن ...

اخه وقتی محبت نمیکنه بهش چه پاداشی بدم بخاطر همین محبت نکردناشه ازش سردشدم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
راستش سیاست دوگانه رو ترجیح میدم، سیاست تنبیه و پاداش، اول سرد باشی با هر توجهش بهش چندبرابر محبت کن ...

من دقیقا همین کار میکنم اینجور میفهمه که برا اینکه تو باهاش سرد نباشی باید بهت توجه کنه 

کارم‌درسته یا راهو اشتباهی میرم

بنظرم تا وقتی احساساتی بشی راه درست نیست، ببین تا وقتی تظاهر به دوست داستن و تظاهر به بی محلی کنی برنده ای! الان تظاهر به محبت کردن کن وقتی بهت وابسته شد تظاهر به بی محلی کن! اینجوری دست خودته سیاستت 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   

بنظرم نورمال باش نه اهمیت بده نه بی اهمیت باش مثل خودش رفتار کن اگه تورو نادیده میگیره  نادیده بگیرش بیتفاوته بیتفاوت باش مثل خودش باش قهر نکن ولی جوری رفتار کن که متوجه تغییرت بشه و اگه پرسید بهش بگو مثل خودت دارم رفتار میکنم ثقتی با رفیقاشه اصلا منتظرش نمون برگرده بخواب یا وقتی اومد خودتو سرگرم کن به خودت حسابی برس بگو دیگه خسته شدم غصه ی آدمیو نمیخورم که وقتی با رفیقاش خوشه اصلا منو یادش نیست منم خوش میگذرونم اگه ازادی داری برو بگرد تفریح کن نادیده بگیرش

من دقیقا همین کار میکنم اینجور میفهمه که برا اینکه تو باهاش سرد نباشی باید بهت توجه کنه 

اره باید طرف و متوجه کرد ولی طوری که خودمون داغون نشیم

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
 کارم‌درسته یا راهو اشتباهی میرم

اره وقتی پیش دوستاشه میاد خودتو شاد نشون بده سرتو بکن تو گوشی بخند از خودت پذیرایی کن غذا درست کن برای خودت اجیل میوه همه رو هم جلوت بزار ببینه وقتی اومد بی تفاوت باش بهش یه سلام بده اهه اومدی چه زود 😂این میره رو اعصابش بعدش دیگه اون خودشو پاره میکنه مثل قبل رفتار کنی باهاش