2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم من😔

321 بازدید | 20 پست

مامانم مریضه یه ماه پیش ازشهرستان  اومد خونمون بره بیمارستان عمل کنه که یه ۲۳روزی طول کشیدخونه مابودن شوهرم یکی دوهفته خوب بود یهواخلاقش عوض شد شوهرم یکم بیشعورتشریف دارن زیادروخودش کنترل نداره 

منم که باردارم واستراحت ۴باره سقط کردم ۸ساله درگیرم خواهرم دوساله جداشده یه دختر۵ساله داره خیلی سروصدامیکنه شوهرمم شبکاره  خلاصه مامانم وخواهرم ازمنم ناراحت شدن هی میگفت شانس منه اومدم توهم اینطوری هرچی میگفتم بهشون برمیخورد درکل اخلاقشونم یجوریه هرجامیرن سعی میکنن بدیهاروبیشترببینن تاخوبی  خواهرم که بلندمیشدبابدبختی غذادرست میکرد هزارجورغرمیزد به ماچه....

منم نمیتونستم بگم باباالان شمااینجایین کسی نباشه من خودم تنهام چکاری بایدبکنم دخترشم خونه زندگی روبه گندکشیده بود هی غرمیزد هی بایدجم کنیم منم گفتم چیکارمیکنی خرابکاریای دخترتوجم میکنی خلاصه اینابهشون برخورده رفتن شهرستان کلی پشتم حرف زدن خواهربزرگم خیلی باهم جوربودیم ازاونموقع هروقت بهش زنگ میزنم خیلی سردجوابمومیده 😢

قبلابارداربودم بازم اومدن واسه قلبش برآنجی دوباره رفتن کلی پشتم حرف زدن تایکماه تموم  گریه کردم که اونم سقط شد وباخیال راحت به سرانجام نرسیدبد تریپ ناراحتی برمیدارن وافسردگی انگارعادت کردن من بدبخت بمونم باطعنه ها وحرف وحدیث....

مامانم خیلی زحمتمونوکشیده من نمیخام اینطوری ازش پذیرایی کنم ولی چ کنم گرفتارم خواهرم بیشترپرش میکنه ازکاه کوه میسازه خونه هرکی میره کلی پشتش حرف میزنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داره دلم سنگ میشه😔 نمیدونم چی گفتم مامانم گفت خاک توسرت بااین زندگیت الانم سعی دارن بگن شوهرم معتاده نمیدونم چ خاکی بسرم کنم  توشهرغریب ۴بارسقط داشتم یبارنیومدن پیشم 

خب آخه بیست روزم واقعا زیاده شوهرتم بالاخره خونشو نیاز به آرامش داره ، باهاش صحبت کن بگو درک کنه یخورده تحمل کنه تا مامانتینا برن از طرفی مامانتم مریضه باید بهش توجه کنی خواهرت این وسط نباید میومد

الان همه ی اینارو فراموش کن یه نفس عمیق بکش صلوات بفرس بگو بر شیطون لعنت یه اهنگ شاد بزار و به این فکرکن که بچت برات میمونه و قراره براش چیکارا کنی 

افتااااد؟

اینکه کی اومد و کی رفت مغز تو رو و ب بچه شکمت فشار میاره اگه دوس داری به خودت و بچت سخت بگذره برو بشین غصه بخور 

حداقل نه ماه بخاطر بچه ی تو شکمت بقیه رو بزار کنار و ب خودت برس تامام

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
حق با شماست ولی سعی کن حرف حقتو در کمال آرامش و احترام و لبخند بیان کنی. اینطوری طرف مقابلت ناراحت ن ...

من حال روحی خوبی ندارم خودشون میدونن بازم سربه سرم میکنن وتوقعات بی جا دارن

نمیدونم وقتی باردارمیشم خیلی حسودی میکنه همش منتظره سقط شه  

واااا چه بی رحم 

دلش واسه خواهرش نمیسوزه یعنی 😔

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دیگه خواهرت و بچش کجا میان میمونن   مادرت تنها باید بیاد غذا هم هرچی خودتون خوردید مامانتم میخو ...

جداشده میاد اگه بستری شدمامانم پیشش بمونه بخداچن باربه خونریزی افتادم مجبوربودم خودم بلندشم غذادرست کنم بهشونم نمیگفتم میگفتم الان میگن مااینجاییم اینطوری شده